Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978450

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kollade nyss upp framtiden, dvs intaget till Apans hockeygym. På Aplasse J:s och Apwallsons tid hade nämnda herrar genom telefonterror ned till pojkar i 12-årsåldern "Komse, komse, komse..." lurat på sig talanger från Norrbotten och Umeå vilka - om de lyckades bli duktiga hockeyspelare framöver - samtliga förklarades vara från blygden.

Denna stöldvåg har ju effektivt stoppats numera av Luleå Hockey och Burkölen och kunskapen om hur det går till i sektens gym har spridits över landet. Apan har ju successivt fått ersätta hela sektledningen och deras nuvarande telefonterroransvariga lyckas inte alls, mest beroende på att alla pojkar numera är varnade och omedelbart lägger på luren med följd att Apan numera får "klick" i stället för talangstölder.

Årets intag (länk) har tre pojkar från Hudiksvall, Sollefteå och Arlanda men för övrigt har ingen lurats dit och Apan har varit tvungen fylla på med pöjkera från apblygden.

Annars räknar vi på fingrarna för att inte missa sommarens allra största hockeyhändelse, i paritet med hingstutsläppen på vårarna eller tjurrusningen i Pamplona.

Vi talar om "Första isträningen" för Apan som i år sker 6 augusti - om bara 27 dagar!

Apan har redan författat texten till pressmeddelandet som kommer att skickas till media land och rike runt, efter "Första isträningen". Det är ju tämligen enkelt eftersom Apan varje år skickar ut identisk text som förklarar "Intresset för hockey i Apschtaan är större än någonsin! Första isträningen slog nytt publikrekord igen!"

Som alla vet handlar det inte om någon isträning. Det är bara en så kallad apsanning, på samma sätt som påståendet att "intresset för hockey i Apschtaan är större än någonsin!" är en apsanning (dvs lögn) eftersom vi alla vet att Apan har vikande publiksiffror inte bara på hemmais utan också borta, då alla ledsnat på Apans trista fulspel, färgat av filmningar och tjafs efter varje avblåsning, medan lagets primadonnor och mannekänger bättrar på sminket.

Den så kallade "Första isträningen" handlar, som alla numera vet, om att de fixar ett evenemang för förskolebarn med gratis inträde med största dragplåstren i form av en apliknande docka, ansiktsmålning och fiskdamm.

Vi ser fram emot den stoooooora hockeyhändelsen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: skulle inte du ha apsemester Sven???? gör nu som jag och koppla av lite så skålar jag från ett soligt Bohuslän 🍺🍺

Mike.F
Kommentera