Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978635

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu händer det saker som innebär att vår hårdbevakning för att identifiera positiva rapporter för vilka Apan kan hyllas har hittat några Gludkorn.

ApPravda Norran meddelar att "...NN valdes som näst högst genom tiderna från Apschtaan!"

Det gäller NHL-draften och det är måste jag ha missat. Kan det vara lille linus på linjen lindström, sparkad och återköpt av Apan i fjol, som omrankats?

Nej, det handlade om Broberg. Jag trodde ju att han kom från, och utvecklats av Öret, och nu på slutet av Riktiga AIK. Apan har han däremot aldrig spelat för.

Men icke. Norran har omedelbums fått denne att komma från blygden, och återigen inser vi att Apbygden inkluderar hela världen, när så behövs för att visa hur bästigast Apan är på att utveckla helt egna produkter från helt egna blygden.

Vidare meddelar Norran "Apans glädjebesked: Supertalangen spelar i SHL kommande säsong!"

"Supertalang"?

Ja, just det. Det är ju så Apan/Norran beskriver alla junisar de köpt in från när och fjärran. Förra köpejunisen Norran utnämnde till supertalang var ju den där som polismyndigheten fick finka, sedan denne verkligen visat att en supertalang super och överfaller kroggäster, vakter och poliser. Applåderad av ApPea som ansåg att det handlade om en fin läropeng.

Vi tackar för dessa goda nyheter från Aphåll, där vi fått reda på att Apblygden sträcker sig över hela världen, att alla som köps in av Apan per definition är supertalanger, och som vi känner till blir alla Apans supertalanger superstjärnor i NHL, vilket visas av att på en lista över de 21 bäst betalda svenskarna i NHL
dominerar de f d supertalangerna från apblygden fullständigt. Och innehar hela 0,0 platser!

1. Erik Karlsson, San Jose Sharks, 14,5 miljoner dollar.
2. William Nylander, Toronto, nio miljoner dollar
3-5. Oliver Ekman Larsson, Arizona, Nicklas Bäckström, Washington och Victor Hedman, Tampa Bay. Åtta miljoner dollar.
6-7. Henrik Lundqvist, New York Rangers och Alexander Edler, Vancouver Canucks. Sju miljoner dollar.
8-11. Filip Forsberg, Nashville, Gabriel Landeskog, Colorado, Gustav Nyquist, Columbus och Niklas Hjalmarsson, Arizona. Sex miljoner dollar.
12. William Karlsson, Vegas. 5,9 miljoner dollar.
13-14. Elias Lindholm och Mikael Backlund, Calgary. 5,85 miljoner dollar.
15-16. Anton Strålman, Florida och Alexander Steen, St. Louis. 5,5 miljoner dollar
17-18. Mika Zibanejad, New York Rangers och Alexander Wennberg, Columbus. 5,35 miljoner dollar.
19. Patric Hörnqvist, Pittsburgh, 5,3 miljoner dollar.
20-21. Jakob Silfverberg, och Hampus Lindholm Anaheim. 5,25 miljoner dollar.

Att det helt saknas apor på denna lista är helt fel och så snart ApPravda Norran informerat NHL om att Apan bara utbildar NHL-stjärnor kommer alla ex-apors löner naturligtvis att korrigeras. Troligen passerar de samtliga Erik Karlsson.

På Hockeysverige har en skribent - som liksom av en händelse kommer från Apschtaan och är f d misslyckad hockeyspelare från sk Lejon - bedömt att huvudintresset för Sveriges hockey idag är Näsans brorsa som nu lyckats bli sparkad av Apan för andra gången.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Simon Karlsson, han som påstår sig vara luleåsupporter.

Hans första inlägg var ett långt hånande inlägg i modoboken angående modos förlust mot leksand i game 7. Men det intressanta är vad han skriver om sig själv.

Tydligen är han leksandsupporter också. Bara kolla historiken på hans inlägg, det är inte så många att gå igenom.

"Som blåvit supporter från Berguvens förlovade Landskap kan man inte annat än känna en obeskrivlig lycka när man bevittnar detta idrottsliga antiklimax.
Trots att det var ett bra tag sedan detta inträffade känns det än idag som om det vore IGÅR som miraklet ägde rum.

Ps: För en MoDosupporter; Hur smakar glassen som är inbakad i "struten" som B.M i nedanstående länk obarmhärtigt snärtar in i nätmaskorna bakom en maktlös A.R ???...

Samtidigt frågar man sig vilka känslor som genomsyrar olycksfågeln O.R, när han helt maktlös, mitt i det "fördunklade" rampljuset bevittnar apokalypsen.."
Kommentera