Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978662

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Simon Karlsson, han som påstår sig vara luleåsupporter.

Hans första inlägg var ett långt hånande inlägg i modoboken angående modos förlust mot leksand i game 7. Men det intressanta är vad han skriver om sig själv.

Tydligen är han leksandsupporter också. Bara kolla historiken på hans inlägg, det är inte så många att gå igenom.

"Som blåvit supporter från Berguvens förlovade Landskap kan man inte annat än känna en obeskrivlig lycka när man bevittnar detta idrottsliga antiklimax.
Trots att det var ett bra tag sedan detta inträffade känns det än idag som om det vore IGÅR som miraklet ägde rum.

Ps: För en MoDosupporter; Hur smakar glassen som är inbakad i "struten" som B.M i nedanstående länk obarmhärtigt snärtar in i nätmaskorna bakom en maktlös A.R ???...

Samtidigt frågar man sig vilka känslor som genomsyrar olycksfågeln O.R, när han helt maktlös, mitt i det "fördunklade" rampljuset bevittnar apokalypsen.."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Rytter: Jo, du har helt rätt. Denne Simon ömsar skinn och låtsas hålla på än det ena, sen det andra laget för att kunna ösa hån och förolämpningar.

Han dök upp i våras på Luleå Hockeys sida och då fick jag varningar från andra moderatorer. Då läste jag igenom Simons inläggshistoria och fann att det var samma mönster hela tiden:
1. Han gick in på ett plank, inledde med ett antal och frekventa hockeyrelaterade frågor och fick svar. Vanligen påstod han sig vara supporter av något lag, som passade hans inlägg.
2. Och redan efter några dagar började han hoppa på spelare/ledare i klubben, fick svar, och då hoppade han på de som svarat honom. Och för varje inlägg alltmer förolämpande och hånande.

Jag blockerade honom på Luleåsidan redan då, när han bara börjat håna hos oss, med hänvisning till hans historik, som visade att han ljög och sket i hockeyn; ville bara förstöra och förolämpa andra. Noterade att han på bara en månad sedan han reggat sig på snacket, lyckades blir portad på fyra sidor.

Det är illustrativt att se hur de, som blockerats efter att de grovt misskött sig, ansluter till trollens hysteriska anfall som - vilka ord de än använder - bara handlar om följande typexempel.

"På Luleåsidan rapporteras hur många miljoner vi går back, hur många köpespelare vi har i laget, hur våra spelare misslyckas...inte undra på att vi blir upprörda och fullt legitimt måste ösa inlägg efter inlägg om pedofili, dildos, 100 miljoner spermier i analen, koncentrationsläger och så vidare! Våra svar är ju poetiska och roliga, till skillnad från de som skriver om hockey, på en hockeysida."

Och med stöd av ovan nämnde Simon och liknande "hockeytyckare" illustrerande det gamla grekiska talesättet att i de blindas land är synålen kung.
Kommentera