Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978701

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Och där drog HV upp Ikonen ur trollerihatten, där ser man.
Ännu en spelare av klass till SHL men inget till Apan, nej på apfronten intet nytt förutom att Jump tror sig skriva på när han kan gå igen och hälen sitter kvar (fniss).

I min bok är det bara Oskarhamn som har svagare lag än Apan just nu men det kan ändras......Oskarshamn har ju inte värvat klart ännu.... :-)
Det här blir en rolig säsong.
Man är glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, du har rätt. Trots alla apsanningar om att de har en jättefylld kassa är årets brist på inköp - förutom från andrasorteringen - facit för att köpeklubben Apan nu tömt kassakistan, tidigare fylld till bredden sedan kommunen släckt alla julgranar och skyfflat in >10 miljoner på apkontot år efter år efter år.

Men det s k "egna kapitalet" består gissningsvis av "ApPeas lyxrestaurang i Aparenan, där bara folk som inte bytt underkläder senaste tio åren står och hinkar billig fulöl". Av ApPea uppskattad till ett värde av 20-30 miljoner. Och så vidare.

Tycker du gör en kompetent prognos. Av alla SHL-lagen är det just nu bara Oskars som ser ut att bli svagare än Apan. Från och med nästa säsong blir det bara ett enda lag som tvingas lämna SHL, men nu till våren 2020 är det två lag. Och om Apan bara har Oskars bakom sig...

Vi hoppas att kvalspelen mellan SHL-Allsvenskan när de nu genomförs för sista gången kommer att innehålla höjdaren, det efterlängtade Västerbottensdaerbyt mellan Apan och Burkölen:-)
Kommentera