Luleå HF

115473 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978687

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och vi fortsätter att med ljus och lykta hitta positiva vinklingar och saker som Apan kan hyllas för.

Dagens granskning gäller Fläskbergets intervju på Hockeysnacket (länk). Där finner man, apropos Apans väldiga tapp av publik och ekonomiska bakslag, följande intressanta uttalande av Apans mångåriga lagkapten och den som haft uppdraget att föra ut Apans värdegrunnnnnnd:

"Min tro är att den här staden vill se ett lag som gör det där lilla extra när det är tight. Men som hockeyn är idag kan det ju rendera i avstängningar. Rent publikmässigt behöver ju inte det vara till en nackdel. Det kommer kanske en avstängning som varken klubb eller fans håller med om och då blir ju det en snackis som i sig kan dra folk."

Vad menar karln?

Analysera det han säger och den enda tolkningen man kan göra är att Fläskberget rekommenderar att Apan ska köra igång med riktigt fula överfall, fusk och filmningar för "det drar publik" i Apschtaan.

Helt j-a sjuk uppfattning om vad hockey är och det är bara att gratulera svensk hockeypublik för att vi slipper detta fuskande, filmande, fulspelande, fyrtioåriga fläskberg på SHL-isar i fortsättningen.

Men nog vore det kul om de släppte in honom igen. Han kommer ju att sänka sitt eget lag ordentligt och det känns rättvist att den klubb, som skämt ut sig så vidrigt genom att ha en sådan osportslig myglare som lagkapten, får betala dyrt för vad de ställt till med.

Ja, det var det helt säkert mest positiva vi kunde skriva om Apan idag. Allt annat var ännu värre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Och där drog HV upp Ikonen ur trollerihatten, där ser man.
Ännu en spelare av klass till SHL men inget till Apan, nej på apfronten intet nytt förutom att Jump tror sig skriva på när han kan gå igen och hälen sitter kvar (fniss).

I min bok är det bara Oskarhamn som har svagare lag än Apan just nu men det kan ändras......Oskarshamn har ju inte värvat klart ännu.... :-)
Det här blir en rolig säsong.
Man är glad!
Kommentera