Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978826

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Snyggt! Vi avslöjade ju pulvret redan tidigare eftersom vi kände igen handstilen och nu prickar du fast honom fullständigt.

Har för övrigt noterat att en del av de avstängda nya nicken har svårt att förstå att efter komma eller punkt skriver man ett mellanrum. Ett oskick, som i stort sett bara Trolltanten kör med, illustrerande att denne (dessa) har lika svårt att läsa och skriva som att förstå hockey och poesi.

Och så hyllar vi Näsan, mannen som loooovade att Apan skulle dominera SHL och såg till att det blev av genom att köpa så många köpespelare att Apan backade >28 miljoner på tre år, samtidigt som laget som regel åkte ut i kvarten. Vackert, Näsan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tänk om säsongen utvecklar sig så att skithålslaget harvar i botten redan från start och sedan kröner dom det hela genom att åka ut ur shl! Dom kan åtminstone vara stolta över att laget uteslutande består av spelare från egna led, från blygden.

Flera av de du blockerat visade sig vara nyttiga idioter till hatarna som de nu gör gemensam sak med i skithålsboken. Bevisar bara att blockeringarna var nödvändiga och rimliga så vi slipper deras hat här.
Kommentera