Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978920

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vem ska hjälpa Möller? Ja kanske fläskberget?

När det går tungt för skaik till hösten börjar det komma artiklar i Norran om att fläskberget känner sig frisk och stark samt att han funderar på att göra comeback för att hjälpa laget i sitt hjärta. När det basuneras ut att "Fläskberget skriver på för resten av säsongen" i slutet av november så blir fansen som galna av lycka! Fläskberget säger i intervjuer att han är taggad och att dom ska till slutspel. Hatarna skriver lyriskt att fläskberget kan jämföras med Gretzky och Messier...nu blir det glud!!! Första matchen han spelar åker han ner i hörnet i anfallszonen och låtsas titta åt ett helt annat håll än mot målet... sedan tar han sats och "råkar" ramma den oberedda målvakten som skriker av smärta och förvåning när han får fläskbergets kropp över sig. Fläskberget hoppas på att medspelarna nu kan göra mål när målvakten är satt ur spel, alternativt att han lyckats skada målvakten. Fläskberget gör aaaaallltt för att skaik ska vinna, han filmar och gör fula överfall matchen igenom. Jocke blir inspirerad och visar att även han kan...han delar ut en jövulsk jocke över truten på en oförberedd motståndare. Dock förlorar skaik matchen.

Det blir aldrig någon fläskbergseffekt.

Skaik går inte till slutspel istället får dom kvala.

Jimmie avslutar säsongen (och karriären?) med att få matchstraff för boarding när han rammar målvakten i sjunde avgörande matchen varvid motståndarna avgör i efterföljande pp.

Vem vet hur det kommer att gå till, ovanstående är såklart spekulationer. Jag är dock ganska säker på att fläskberget kommer att göra comeback under säsongen och att det kommer att låta som att han är en "frälsare" som kämpar sig tillbaka för "föreningens, schtaans och fansens skull"....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Mycket troligt scenario du målar upp, Perro. Många olika varianter som kan inträffa när det gäller Apan kommande säsong, men du skissar nog upp den mest sannolika. Apan kan mycket möjligt välja att släppa in det trötta Fläskberget igen, i förhoppning att hans kompetens när det gäller filmningar, fusk och fulspel ska "hjälpa" Apan, men de saknar helikopterperspektiv för att förstå att all skit detta Fläskberg tar med sig sammantaget kommer att sänka laget. Tror inte Lill-Nisses farsa och Forssell har tillräcklig kunskap och medel för att hålla Fläskberget borta som rookies bland SHL-lagledningar och för övrigt tycks de inte ha några stålar att handla för, sedan Näsans vilda köpfest och ApPeas misslyckade lyxsatsningar tömt kassakistan.

Mindre än tre veckor kvar till Apans "första isträning" och nu förbereder sig sekten genom att damma av färgerna för ansiktsmålning och verktygen för fiskdamm.
Kommentera