Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978927

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Mycket troligt scenario du målar upp, Perro. Många olika varianter som kan inträffa när det gäller Apan kommande säsong, men du skissar nog upp den mest sannolika. Apan kan mycket möjligt välja att släppa in det trötta Fläskberget igen, i förhoppning att hans kompetens när det gäller filmningar, fusk och fulspel ska "hjälpa" Apan, men de saknar helikopterperspektiv för att förstå att all skit detta Fläskberg tar med sig sammantaget kommer att sänka laget. Tror inte Lill-Nisses farsa och Forssell har tillräcklig kunskap och medel för att hålla Fläskberget borta som rookies bland SHL-lagledningar och för övrigt tycks de inte ha några stålar att handla för, sedan Näsans vilda köpfest och ApPeas misslyckade lyxsatsningar tömt kassakistan.

Mindre än tre veckor kvar till Apans "första isträning" och nu förbereder sig sekten genom att damma av färgerna för ansiktsmålning och verktygen för fiskdamm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jocke är 35 år vilket innebär att han är i en ålder där han borde börja tappa. Jocke är således inte vad han var för några år sedan. Jockar på hög nivå kan han dock dela ut.

Möller är bara 30 år så han lär vara lika bra som förra året tyvärr.

Fläskius bergius är 39 och slut sedan länge.
Kommentera