Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978934

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo, om Jocke. Han har blivit mer och mer osynlig. Får ju varje år alla de bästa chanserna för att stå och skjuta, vilket han gör, men det mesta blir bara skit.

Men med så mycket tjingpax på PP o s v får han ju poäng, och tidigare tillräckligt för att toppa SHL poängligor etc, vilket sanny och swikegård felaktigt uppfattar som att "highsticking" är ligans bästa spelare, vilket bara är skitsnack. Och numera lyckas han och Möller, trots alla de chanser de får, inte längre ligga högt i SHLs poängligor utan är distanserade av många.

Och - än mer viktigt - seriens poängligor innehåller bara dessa två apor - övriga apor finns inte med utan det är bara spelare från andra lag. Bl a eftersom Apan konsekvent inte ger andra spelare chansen utan det är bara dessa två highsticking/möller som ska ha alla chanser och får ihop till någon poäng per match, men slarvar bort nästan alla andra chanser de får alltså.

Apans poängliga SHL 2018-2019:

1 Lindström, Joakim 42
2 Möller, Oscar 38
3 Holloway, Bud 26
4 Pudas, Jonathan 26
5 Wingerli, Andreas 24
6 Olimb, Mathis 24
7 Djuse, Emil 22
8 Ericsson, Jimmie 19
9 Pettersson, Adam 17
10 Eriksson, Albin 16
11 Alvarez, Robin 13
12 Hedberg, Edwin 12
13 Berglund, Filip 11
14 Norén, Patrik 10
15 Söderlund, Tim** 9
16 Aaltonen, Juhamatti 9
17 Alm, Johan 9
18 Lindgren, Fredrik 7
19 Granberg, Petter 7
20 Lindström, Linus 6
21 Lundin, Albin** 6
22 Jensen, Jesper** 3
23 Berggren, Jonatan 3
24 Sundsvik, Albin 1

Intressanta iakttagelser:

OS-linan Möller-highsticking 22%

Pudas-Swingerli 14%

Sparkade spelare 37%

Övriga apor 27%

De, som framträder, är ju igen-kligen Pudas och swingerli. Köpespelaren Pudas var ju en dominerande apa speciellt under våren. Och bl a beror det förstås på att också han slängdes in med highsticking-möller när det skulle powerplayas. Swingerli däremot fick ösa pinnar på egen hand och lyckades hyggligt - men vilken potential hade denne haft om han fått fler chanser och inte fått acceptera att i Apan är det bara highsticking-möller som ska ha allt?

Faktum är ändå att alla bekväma primadonnor dock - trots att möller-highsticking skulle ha alla bra chanser - petade in närmare 40% av apans pinnar och nu ska holloway och övriga ersättas av lille hugg, fröden och olofsson: oprövade kort på SHL-nivå.

Hur kommer det att gå?

Nja, inte, är väl svaret.

De s k spetsspelarna highsticking-möller kommer fortsatt att få alla braiga chanser, eftersom sanny-skrikegård och övriga apa efter-media kommer att påstå att de är seriens bästigaste, vilket de naturligtvis inte är. Och någon center att placera mellan dem - helt nödvändigt - har Apan inte lyckats hitta, eftersom de inte har råd att delta i budgivningen när alla andra SHL-lag köpt på sig alla dugliga centrar som funnits tillgängliga.

Och highsticking är definitivt i nedförsbacken vilket kommer att dra ned effekten av möller ytterligare.

Nej, Apans produktion framåt kommer att sjunka ytterligare i år. Hoppet klubben har, för att undvika bottenplatserna, är att de är skitstabila bakåt och kompenserar kommande svaga produktion framåt med en j-a effektvt försvarsspel och få insläppta.

Det är ju troligt när man förfogar över sådana fantastiska målvakter som mannekängen Armalis, lille gustaf och den där norskimporten....

He he he he...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
De få, som ger "stöd" åt aptrollen nu är de, som blivit avstängda på Luleå Hockeys sida och de ljuger tungorna svarta om orsaken.

Nu har vi t ex dönkan, som förklarar att:

2019-07-18:
Att han skriver så mycket skit om Skellefteå tror jag i grunden bygger på hans avundsjuka. Han är grymt avundsjuk på Skellefteå i allt vad klubben gör. Jag frågade han för länge sedan om han visste vem Göte Almqvist var o då blev han som tokig o stängde av mig på Luleås forum.

Men sanningen är följande att han stängdes av på följande sätt:

2019-02-09 15:53
Duncan: Du fick din chans att delta på denna sida men det enda du använt denna chans till är att lägga in två ultrakorta inlägg som enbart syftade till att få skriva "råttan från Luleå" samt "Ni är ju värsta köplaget i hela serien".

Trots att du fått denna vänliga möjlighet misslyckas du med att förklara vad du menar. Du vet om att du fick kort tid på dig och nu har det gått två dygn utan att du svarar.

Du fortsätter alltså att visa att du inte är intresserad av att diskutera hockey men tar dig återigen friheten att använda vår sida som en spottkopp och jag antar att du inte är överraskad när du finner att nu händer precis samma sak som vid tidigare tillfällen:

• dina "inlägg" raderas.
• du blir avstängd. Och som tidigare blir avstängningen längre än vid föregående.

Ajöss med dig!



Sammanfattningsvis har denne dönkan kommit in på vår sida för att kasta skit på Luleå och då har han tillfrågats om vad han menar för att ge honom chansen att diskutera. Och han skiter alltid i att svara på sådant utan fortsätter bara att kasta skit. Och blir då blockerad: först väldigt kortvarigt, men efter varje gång för en ännu längre period. Nu är han blockerad ytterligare tre veckor och blir därefter insläppt igen.

Prognosen är att han då som vanligt hoppar in och kastar skit på Luleå och skiter i att svara på tilltal för att förklara sig. Någon som bara och konsekvent använder vår sida som spottkopp är vi definitivt inte intresserade av. Så då blir han avstängd ännu längre tid än senast.

Och efter en tid dyker han upp bland trollen och ljuger igen "jag bara nämnde Göte Almqvist, så blev jag avstängd".

Din j-a lögnare! Du får alltså en sista chans om tre veckor, men uppför du dig som en skit igen har vi tröttnat på att slösa tid på dig och då blir du avstängd på livstid.



Detsamma gäller förstås den så kallade Simon Karlsson, som registrerade sig på snacket i våras och på fyra veckor lyckades bli avstängd på fyra av hockeysnackets sidor, sedan han klivit in och låtsas vara "supporter" av klubben vars sida han för tillfället var på. Och efter några inlägg började han förolämpa spelare, tränare, ledare eller supportrar av klubben. Och blev avstängd, på sida efter sida inklusive Luleå Hockeys sida.

Nu hoppar samme "tyckare" in på Apsidan för att meddela sitt stöd för trollen samt för att meddela att han "minsann är Luleåsupporter sen urminnes tider och kommer så att förbli tills jag trillar av pin".

Jodå. Säkert.




Själva kan vi konstatera att när det viktiga beslutet att inte mata trollen togs av så många vettiga skribenter tystnade Apsidan.

På fyra veckor ett enda inlägg.

Och sedan hade trollen samlat sig för "motattack" genom att de själva och enstaka "vittnen" - som alla "råkade" dela erfarenheten att ha blivit avstängda på Luleå Hockeys sida pga gravt dåligt uppförande - började ösa skit på Luleåsidans moderator.

Den givna frågan är hur många av dessa så kallade skribenter som är det maligna trollet, i falska kläder?

Vi kan sammanfattningsvis konstatera att uppropet att inte mata trollen visats vara glädjande effektivt. Jag har svårt att tro att de överlever speciellt länge på Apsidan, eftersom deras skitsnack, hån och förolämpningar nu inte får några svar.

Prognosen är att Hockeysnacket blir rensat från dessa otyg och att platsen därefter kommer att bli det den syftar till att vara. En plats där hockeyintresserade från olika klubbar kan träffas och på ett hyggligt civiliserat sätt prata hockey med såväl, de som tänker hockey på samma sätt, som de, som tänker annorlunda om hockey. En virtuell läktare under match och en virtuell möteslokal när de inte är match där vi kan träffas och prata om det som ligger oss så kärt, i hjärtat. Hockey. Utan saboterande troll.

Denna efterlängtade förändring är på god väg att infrias.

Uppropet "Mata inte trollen!" fungerar!
Kommentera