Luleå HF

115743 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978943

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
De få, som ger "stöd" åt aptrollen nu är de, som blivit avstängda på Luleå Hockeys sida och de ljuger tungorna svarta om orsaken.

Nu har vi t ex dönkan, som förklarar att:

2019-07-18:
Att han skriver så mycket skit om Skellefteå tror jag i grunden bygger på hans avundsjuka. Han är grymt avundsjuk på Skellefteå i allt vad klubben gör. Jag frågade han för länge sedan om han visste vem Göte Almqvist var o då blev han som tokig o stängde av mig på Luleås forum.

Men sanningen är följande att han stängdes av på följande sätt:

2019-02-09 15:53
Duncan: Du fick din chans att delta på denna sida men det enda du använt denna chans till är att lägga in två ultrakorta inlägg som enbart syftade till att få skriva "råttan från Luleå" samt "Ni är ju värsta köplaget i hela serien".

Trots att du fått denna vänliga möjlighet misslyckas du med att förklara vad du menar. Du vet om att du fick kort tid på dig och nu har det gått två dygn utan att du svarar.

Du fortsätter alltså att visa att du inte är intresserad av att diskutera hockey men tar dig återigen friheten att använda vår sida som en spottkopp och jag antar att du inte är överraskad när du finner att nu händer precis samma sak som vid tidigare tillfällen:

• dina "inlägg" raderas.
• du blir avstängd. Och som tidigare blir avstängningen längre än vid föregående.

Ajöss med dig!



Sammanfattningsvis har denne dönkan kommit in på vår sida för att kasta skit på Luleå och då har han tillfrågats om vad han menar för att ge honom chansen att diskutera. Och han skiter alltid i att svara på sådant utan fortsätter bara att kasta skit. Och blir då blockerad: först väldigt kortvarigt, men efter varje gång för en ännu längre period. Nu är han blockerad ytterligare tre veckor och blir därefter insläppt igen.

Prognosen är att han då som vanligt hoppar in och kastar skit på Luleå och skiter i att svara på tilltal för att förklara sig. Någon som bara och konsekvent använder vår sida som spottkopp är vi definitivt inte intresserade av. Så då blir han avstängd ännu längre tid än senast.

Och efter en tid dyker han upp bland trollen och ljuger igen "jag bara nämnde Göte Almqvist, så blev jag avstängd".

Din j-a lögnare! Du får alltså en sista chans om tre veckor, men uppför du dig som en skit igen har vi tröttnat på att slösa tid på dig och då blir du avstängd på livstid.



Detsamma gäller förstås den så kallade Simon Karlsson, som registrerade sig på snacket i våras och på fyra veckor lyckades bli avstängd på fyra av hockeysnackets sidor, sedan han klivit in och låtsas vara "supporter" av klubben vars sida han för tillfället var på. Och efter några inlägg började han förolämpa spelare, tränare, ledare eller supportrar av klubben. Och blev avstängd, på sida efter sida inklusive Luleå Hockeys sida.

Nu hoppar samme "tyckare" in på Apsidan för att meddela sitt stöd för trollen samt för att meddela att han "minsann är Luleåsupporter sen urminnes tider och kommer så att förbli tills jag trillar av pin".

Jodå. Säkert.




Själva kan vi konstatera att när det viktiga beslutet att inte mata trollen togs av så många vettiga skribenter tystnade Apsidan.

På fyra veckor ett enda inlägg.

Och sedan hade trollen samlat sig för "motattack" genom att de själva och enstaka "vittnen" - som alla "råkade" dela erfarenheten att ha blivit avstängda på Luleå Hockeys sida pga gravt dåligt uppförande - började ösa skit på Luleåsidans moderator.

Den givna frågan är hur många av dessa så kallade skribenter som är det maligna trollet, i falska kläder?

Vi kan sammanfattningsvis konstatera att uppropet att inte mata trollen visats vara glädjande effektivt. Jag har svårt att tro att de överlever speciellt länge på Apsidan, eftersom deras skitsnack, hån och förolämpningar nu inte får några svar.

Prognosen är att Hockeysnacket blir rensat från dessa otyg och att platsen därefter kommer att bli det den syftar till att vara. En plats där hockeyintresserade från olika klubbar kan träffas och på ett hyggligt civiliserat sätt prata hockey med såväl, de som tänker hockey på samma sätt, som de, som tänker annorlunda om hockey. En virtuell läktare under match och en virtuell möteslokal när de inte är match där vi kan träffas och prata om det som ligger oss så kärt, i hjärtat. Hockey. Utan saboterande troll.

Denna efterlängtade förändring är på god väg att infrias.

Uppropet "Mata inte trollen!" fungerar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Är uppenbart att dessa du blockat bara är sketna hatare eller troll. Han som får ny chans om 3 veckor har redan bevisat att han är en nolla gång på gång så han kommer naturligtvis inte att bättra sig. Det patetiska med den nollan är att han verkar tro att han är smart men istället är det uppenbart att han är ganska trög. Det är bland det mest patetiska jag vet...folk som är korkade men som tror att dom är smarta och beter sig drygt. Så du kan gott blocka honom på livstid redan nu vad mig anbelangar, han har redan fått fler chanser än vad som är skäligt. Fast kan dock vara kul att se han göra bort sig en sista gång så att man kan säga"vad var det jag sa". Han kanske är lite mindre stursk nu med tanke på att hans lag har åkt ut ur shl. Nästa säsong spelar förhoppningsvis inte hans andralag heller i shl och då lär han försvinna från hockeysnack helt och hållet. Hatarna har inget genuint intresse av hockey och när deras lag harvar i lägre liga har dom näppeligen intresse av att hänga på en sådan här sajt. Hatare och mobbare vill slå från överläge, vilket dom har svårt att göra när deras lag inte spelar i shl. Ska bli skönt att slippa skiten! :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fruktansvärda nyheter!

Den vidrige brännvinsjournalisten Fehlman - som sparkats från all media sedan han ljugit och skämt ut sig gång på gång - var ju extremt insyltad med Apklubben och användes som en nyttig idiot för att sprida lögner s k apsanningar Apan ville ha ut, ofta för att förfölja Luleå Hockey - vilket Fehlman ljög i tidningen om och refererade till "anonyma källor" - försvann ju tack och lov.

Men nu har han smygit sig in igen! FY FAN!

Brännvinsjournalisten sitter nu och smyger med "Skellefteå AIK-podden" och har förorenat nätet med 8 poddar mars 2018 - februari 2019 och på nedanstående länk pratar han 54 min med Fläskberget. Två så vidriga lögnare samlade, usch!

Jag tog en klädnypa för näsan för att stå ut och lät skitsnacket pågå medan jag pysslade med väsentligheter. Och lyssnade med ett halvt öre varpå jag fick reda på :......... Ingenting alls!

Så extremt töntiga frågor och man märker tt det är en brännvinsjournalist som står för det meningslösa frågandet.

Och ändå kan Fläskberget inte svara utan börjar varje inlägg med

"Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh...typiskt för en som funderar *vad ska jag ljuga på det då, innan han inser att det bara är en meningslös skitfråga*.

Men är man diagnostiserad lögnare, fuskare, filmare och lögnare är det väl symptomatiskt att han uppför sig så där.

Samtidigt kan man konstatera att vare sig brännsvinsjournalisen eller Fläskberget skulle platsa i MENSA ens om de fick lägga ihop respektive IQ, snarare att det skulle klia i fingrarna för varje legitimerad läkare, som hörde det förvirrade tramset, att skriva vårdintyg för att medelst polishandräckning ombesörja transporten till de låsta lokalerna med spännbälten och tvångströjor.
Kommentera