Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978958

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fruktansvärda nyheter!

Den vidrige brännvinsjournalisten Fehlman - som sparkats från all media sedan han ljugit och skämt ut sig gång på gång - var ju extremt insyltad med Apklubben och användes som en nyttig idiot för att sprida lögner s k apsanningar Apan ville ha ut, ofta för att förfölja Luleå Hockey - vilket Fehlman ljög i tidningen om och refererade till "anonyma källor" - försvann ju tack och lov.

Men nu har han smygit sig in igen! FY FAN!

Brännvinsjournalisten sitter nu och smyger med "Skellefteå AIK-podden" och har förorenat nätet med 8 poddar mars 2018 - februari 2019 och på nedanstående länk pratar han 54 min med Fläskberget. Två så vidriga lögnare samlade, usch!

Jag tog en klädnypa för näsan för att stå ut och lät skitsnacket pågå medan jag pysslade med väsentligheter. Och lyssnade med ett halvt öre varpå jag fick reda på :......... Ingenting alls!

Så extremt töntiga frågor och man märker tt det är en brännvinsjournalist som står för det meningslösa frågandet.

Och ändå kan Fläskberget inte svara utan börjar varje inlägg med

"Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh...typiskt för en som funderar *vad ska jag ljuga på det då, innan han inser att det bara är en meningslös skitfråga*.

Men är man diagnostiserad lögnare, fuskare, filmare och lögnare är det väl symptomatiskt att han uppför sig så där.

Samtidigt kan man konstatera att vare sig brännsvinsjournalisen eller Fläskberget skulle platsa i MENSA ens om de fick lägga ihop respektive IQ, snarare att det skulle klia i fingrarna för varje legitimerad läkare, som hörde det förvirrade tramset, att skriva vårdintyg för att medelst polishandräckning ombesörja transporten till de låsta lokalerna med spännbälten och tvångströjor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Han kanske tagit ister från fläskberget för att få till sin kotlettfrilla?? Jag som trott han använt brylcreem!!!
Kommentera