Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1978960

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Är uppenbart att dessa du blockat bara är sketna hatare eller troll. Han som får ny chans om 3 veckor har redan bevisat att han är en nolla gång på gång så han kommer naturligtvis inte att bättra sig. Det patetiska med den nollan är att han verkar tro att han är smart men istället är det uppenbart att han är ganska trög. Det är bland det mest patetiska jag vet...folk som är korkade men som tror att dom är smarta och beter sig drygt. Så du kan gott blocka honom på livstid redan nu vad mig anbelangar, han har redan fått fler chanser än vad som är skäligt. Fast kan dock vara kul att se han göra bort sig en sista gång så att man kan säga"vad var det jag sa". Han kanske är lite mindre stursk nu med tanke på att hans lag har åkt ut ur shl. Nästa säsong spelar förhoppningsvis inte hans andralag heller i shl och då lär han försvinna från hockeysnack helt och hållet. Hatarna har inget genuint intresse av hockey och när deras lag harvar i lägre liga har dom näppeligen intresse av att hänga på en sådan här sajt. Hatare och mobbare vill slå från överläge, vilket dom har svårt att göra när deras lag inte spelar i shl. Ska bli skönt att slippa skiten! :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo, du har rätt. Skulle kunnat blocka denne dönkan honom på livstid redan nu, men det lär ju ske snabbt sedan han för sista gången släppts in i augusti.

När det gäller denne Simon talar ju det mesta för att det är trollet själv, i en av alla hans signaturvarianter. Han registrerade sig tidigare i våras och anledningen var troligen den att trollet insett att hans vanliga stil - att skryta över Apan och använda det för att trakkassera de som höll på andra lag - började rinna ut, minst sagt, eftersom Apan inte var så mycket att skryta med längre.

Bedömer att det finns många tecken som talar i samma riktning - att trollets härjningar på Hockeysnacket håller på att ebba ut - och det känns fint.
Kommentera