Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1979500

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Ja då är det riktigt kris i Aperbjudandet när en Allsvensk spelare tackar nej till en framträdande roll i SHL.
I stället blev det plan B (C eller D kanske F?) och man fick tysta drevet i Apschtaaaan som vägrat handla säsongskort innan en 1:a center värvats.

Ur trollerihatten drar Lillnisses farsa en chipsfet överårig transatlant med tvivelaktig stats ingen hört talas om.
Och som vi alla vet brukar dessa transatlanter dyka upp inför säsongen efter att ha kört försäsong efter eget koncept (bbq med polarna och lek med barnen på bakgården)
Nej fysiken ”spelar man ikapp” för säsongen är lång.
(Där var bröderna Abbott undantaget som bekräftar regeln)
Och varför arbeta när ingen inkomst tickar in, nej nej så gör man inte i Nordamerikat där marknadskrafterna styr, ideellt arbete nej det kan ni glömma!

Den där Pjatten blir en dyr 3/4-lina brunkare men inte mig emot.

Man är glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jo, det luktar en hel del Kennedy-risk över det här inköpet. En spelare som i princip lagt ned karriären sedan mer än ett år och bara harvar runt lite på kul för att dra in lite stålar, men utan ambitioner och lust.

Undrar om han ens lyckas lika bra som Ryan Vesce, super-NHL-hjälten som den självuppblåste Lasse J plockade över för att frälsa Apan?

På 37 matcher för Ottawa i NHL hösten 2018 lyckades kanonskytten Pjatten leverera 0,0 mål och ett målgivande pass var 18,5e match samt -16 i plusminus, innan de lessnade och han förpassades till AHL där han inte heller lyckades speciellt.

Helt klart kommer han att bli en superstjärna för Apan. Hallelujah!
Kommentera