Luleå HF

115908 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1979904

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Oskar S skiter i Apschtaaaan och visar upp Slanley bucklan i Boden istället.

Man blir glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
DansbandsWolf: He he :-)

2019-06-14 skrev Blizzard angående lill-Sunken "verkar som att han ska visa upp bucklan i schtan" men gav ingen länk eller så och jag vet inte var han fick det ifrån.

Men det verkar ju som att lill-Sunken - när han kommit på avstånd från sekten, dit han lurades av Aplasse J, som började ringa lill-Sunken i lönndom sena kvällar när Oscar vara bara 12 år - insett att han är Norrbottning med stort N och vet att han som pojke spelade med Boden från Luleås näromgivning, samt att han sedan han var liten såg alla Luleå Hockeys matcher i Delfinen med pappa Sunken, big bamboola hos oss, och att Oskar var deep lulesupporter och hoppades få komma till oss. Innan Apsekten lurade honom: När Luleå efter att ha låtit pojken utvecklats i lugn och ro tyckte att det var dags att han skulle fortsätta sin utveckling hos oss, hade han tyvärr lurats skriva på för Apan en vecka tidigare, och trots att det igen-kligen var Luleå han ville till, ville han inte bryta sitt ord.

Nåja.

Första Stanley Cup han tog hem visade han upp i en junismatch Luleå-Boden i Delfinen. Då "straffade" Apan honom genom att inte skriva ett skit om att lill-Sunken varit hem med bucklan medan de öste artiklar om typ N N som stått för tre passningar i AHL.

Nu påstod alltså Blissard att det skelle bli Apans tur och som sagt: vet inte varför det inte blir så. Kanske för att han inte vill stå på sekttorget i schtan bara? Spelarna brukar ju bara få ha bucklan 24 tim och 14 aug är det träningsmatch Apan-MooDoo, men nu kör han gröningarnas match 13 aug i stället. Låter lite konstigt att han inte skulle lyckats skjuta på sina 24 tim om han velat?

Tycker det luktar "ned med Apan" över situationen och det känns i så fall fint att konstatera att Oscar hittar HEM:-)
Kommentera