Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1979944

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Var på säsongens första ispass. Hamburgare grillades utanför hallen av sportcheferna. Enbom tog emot och hälsade på alla i kön och Jidström serverade. Alla som hämtat ut årskortet fick en biljett på hamburgare + läsk. I övrigt var det bara hockey hockey hockey. Uppvärmningsövningar, sen 3 vs 3 helplan, lite straffar och smålagsspel i mittzonen. Hamburgare och hockey således.

Det vill säga ingen fiskdamm. Nada facemålning. Tänk dom som ersätter hockeyn med sånt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Man känner respekt och man känner sig stolt av din berättelse. Så mycket hockey det andas, så härlig inledning på den kommande säsongen - precis som det ska vara för alla riktiga hockeyklubbar med eller utan anor.

För hockeyklubbar med hockeyklubbor, vill säga.

Det sägs att det finns en blygd där man mer tror på hockeyklubbar med metspön. Och bekänner sig till en sekteristisk klubb vars anor består av att ideligen ha efterapat andra och aldrig ha kommit med något eget.

Förutom, förstås, det kreativa greppet att hävda att tomma stolar är åskådare när det gäller att räkna publiksiffror, liksom att påstå att det finns ett rekordintresse för sektens hockey, baserat på längden av kön till fiskdammen.

Och om två dagar får vi svaret - blir det "rekord", som vanligt?

Fullproppat av "åskådare" - i form av tomma stolar?
Kommentera