Luleå HF

115735 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1979954

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu återstår bara 51 timmar innan Den Första Isträningen inför förskolebarn och tomma stolar - Apan väntans slå rekord som vanligt! Publiksiffrorna när Apan spelar hockey har ju senaste åren sjunkit markant och enligt aplogiken innebär det slutsatsen att nu kommer alla, när det vankas fiskdamm och ansiktsmålning!

Mycket imponerande av Apan att satsa så stort på hockeyfiskdamm!

Mindre imponerande är det storvulna hybrissektstödmaskineriet.

Apan basunerar ju att att de är blygdens lag och blygden har de själva definierat som hela norra halvan av Västerbotten.

Men det är förstås bara en Apsanning eftersom de byggt såväl avancemanget till Elitserien som hela sin existens i Elitserien SHL därefter på att dominera laget med köpespelare samt komplettera med junisar de stulit från Burkölen och södra halvan av Västerbotten samt från Luleå Hockey och Norrbotten.

Som alla vet, presenteras därefter de nya spelarna vara från blygden, via någon extremt långsökt förklaring typ spelarens morbrors kollega hade en vän som en gång för femtio år sedan besökte Skellefteå. Och därmed "utvidgas" begreppen ap-blygden att innefatta i stort sett hela världen, när det behövs.

Och det är förstås svullhuvudena i sektens dröm det handlar om. Today she left you, tomrrow ze world! drömmer sektprästerna i linje med germanska drömmar för 80-90 år sedan.

Men inte ens apsektens överstepräster kan inbilla sig att bli tagna på allvar om de officiellt förklarar att de nu "Beslutat att US och Kanada är förorter till Skellefteå" så de börjar mer lokalt i mindre skala, innan de tar världsherravälde.

"Vi är hela Västerbottens och Norrbottens lag!" utropar hybrissektens hysteriska megafoner tidigare Aplasse, när han stal spelare från Norrbotten, och sedemera ApPea, när han tvingades bilda ett damlag igen, som han förklarade skulle byggas upp från grunden genom att utbilda flickor från blygden, men köpte förstås in överblivna spelare från Luleå Hockey, vilka därefter dominerat DamApan i den lägsta av divisioner.

Fy fan vilket patrask!

Och nu lyfter vi återigen nästa provokation och vidrighet från Apan i sin jakt efter "Lebensraum".

Vi saxar från Apans officiella fulsida:

"Blygdens Lag med Bygdens Föreningar
Tolv av bygdens föreningar är en del av ett större samarbetsprojekt, där varje förening får möjlighet att visa upp sig vid en hemmamatch i Skellefteå Kraft Arena. Detta initiativ hoppas vi på sikt ska kunna ge så många som möjligt förutsättningarna att spela ishockey runtom vår bygd. Blygdens Lag värnar om Blygdens Föreningar.

Blygden?

Där har vi det igen.

Vilka föreningar finns då i blygden? Vilka ska de möta?

Matchdatum, Blygdens Föreningar:
14 september - Lycksele SK
12 oktober - Bureå IF
2 november - Norsjö HC
23 november - Malå IF
30 november - Piteå HC
7 december - Bolidens FFI
30 december - Byske IF
18 januari - IFK Arvidsjaur
25 januari - Kågedalens AIF
1 februari - Clemensnäs HC
22 februari - SK Lejon
29 februari - Burträsk HC

Arvidsjaur i Norrbotten tillhör blygden?
Piteå i Norrbotten tillhör blygden?

Ja, fy för Sören vilka vidriga fåntrattar! Kan ni för fan inte koncentrera er på hockey i stället? Blygden, Blygdens lag, Blygdens föreningar...

Vad betyder blygd?

Letar på nätet och finner följande förklaringar: kvinnliga könsdelar, genitalier, yttre könsorgan, sköte samt, mer ålderdomligt, skam, vanära!

Ja, att man inom sekten tillber skam och vanära har man ju förstått eftersom de tillsatt landets värste filmare och fuskare, fulspelare Fläskberget som lagkapten, och därmed inser vi alla att skam och vanära är den värdegrunnnnd på vilken Apan baserar sin vämjeliga existens, förstärkt genom inköp från landets största landskap av spelare, så kallade blygdlappar.
Uppladdat:

450x300-images_65.jpegimages_65.jpeg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Words Broder!

Ja, Apan har Apan men vad är det mot våran Harry!

Man blir glad!
Kommentera