Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981277

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja fyfan, släng ut Frölunda!
Detta damhockeyn antikrist eller vad säger du Mike F.
:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: förslaget e så dumt att jag baxnar! Kommer aldrig att bli något av det men journalister kan ju skriva vad som helst utan att bli idiotförklarade men han e det utav mig! IDIOT!!!!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he, intressant förslag och Mike F. är säkert helt med på noterna:-)

"– Just nu har fem SHL-klubbar, med Frölunda i spetsen, ingen som helst satsning på damernas seniorverksamhet, säger Åström i podcasten Sporthuset. "

Litet faktafel av Åström där. Sex klubbar ska det ju vara, för ingen vettig person kan väl karakterisera den DamApa som ApPea tvingades låtsasinrätta, eftersom sponsorerna krävde det, som "satsning på seniorverksamhet".

Snarare borde väl Apan sparkas ur SHL först av alla, efter den fruktansvärda hantering av damhockey som Apan stått för. Först lura till sig duktiga Bergsbyns IF:s damlag, bara för att helt sonika lägga ned hela laget när det ska spela i Riksserien och detta bara för att spara in en miljon, som Aplasse J därefter kunde skicka svart under bordet för att köpa in Zacke till herrlaget. Och sedan med apsanningar påstå sig "stödja damhockeyn i Clemens" vilket bara bestod i att de skickade över småpengar med följd att Clemens inte ens kunde få ihop ett lag utan fick hoppa av seriespel.
Kommentera