Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981490

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jag tänkte som du och letade, men de sänder förstås inte, för att gömma undan den väntade förnedringen så att ingen i blygden får reda på facit.

Min gissning är den att DamApan planerade försäsongsträning och gav någon sexfingrig i uppdrag att "kontakta närmaste lagen". D v s som de gjort för herr-Apan för att matcha mot Byske, Clemens och andra storheter. Men ingen apa kan damhockey, förstås, så den sexfingriga fick tag på Luleå och Uleå. Det vill säga två RiktigaDamhockeylag.

Som tackade ja, av någon anledning.

Det hela rann genom fingrarna i apsekten, som väntade att Luleå skulle skicka hobbylaget, och när de insåg att Världsmästarna skulle komma till Aparenan...ja, då krisade de ihop totalt!

Inget får komma ut!, sa ApPea; alla kniper käft!

Och så fick det bli.

Enligt Apan ska de alltså inte möta Luleå om en dryg timme, det händer inte, det finns inte, det törs vi inte. Däremot möter vi hobbylaget från Luleå, det som sällan kommer med fler än två femmor, med spelare som inte stått på rören sedan förra matchen.

Ja, stackarna, så nervösa de ska vara nu. Speciellt när de förstått att trots att de låtsats som att matchen inte finns, kan de inte undvika att det blir fullsatt i Aparenan ändå.

De tomma stolarna inställer sig mangrant. Eller stolgrant.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
4.40 spelat och Luleå leder med 0-2. Fortsätter det så här slutar matchen 0-25 eller något sådant.

(live rapport på Kuriren)
Kommentera