Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981750


Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Bra och illustrativa bilder men förstås otroligt deprimerande att SHL ska tillåta en sådan fulspelande fuljävel att hålla på.

Kommer ihåg när han baikfrån helt provocerat drog in en klubba i familjejuvelerna på stackars HV-Tedenby också och det var förbannat tydligt på upprepade repriser: highsticking tog i så kraftigt att klubban böjdes som en banan och var mycket nära att gå sönder.

Matchzebrorna - som såg det hela - var så j-a fega eftersom matchen spelades i Aparenan att de råblundade och låtsades som ingenting alls.

Men situationsrummet och lärlingen kunde ju inte låtsas som ingenting utan skulle förstås bli tvungna att anmäla. Och det fanns ju ett tvingande prejudikat sedan Disciplinnämnden - när det stängde av Luleås Bill Sweatt i tre matcher - hade förklarat att slag mot familjejuvelerna ALLTID ska rendera avstängning.

Grejen var den att fulspelaren highsticking nyss var åter i spel efter tidigare avstängning och skulle helt klart dömas som vaneförbrytare: 5 eller 7 matcher var frågan? Eller längre?

Men vad händer?

Aprunkarna swikegård och Sanny står i Cmore och skrattar gott åt det hela "den jocken, den jocke, hi hi hi" och sedan skrämmer de lärlingen och förklarar att om du rapporterar highsticking ser vi till att du får sparken.

Varpå lärlingen INTE rapporterar highsticking och förbundet får ta in motiveringen på sin hemsida "Det var inte tillräckligt hårt...".

VAD?

Om man gillar rent spel och gillar rättvisa villkor då gillar man inte Apan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Samtidigt njuter deras fans av "spelet"
Kommentera