Luleå HF

115728 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1981798

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: He he he he he. Känns både fint och riktigt att Apan förstått att de är lillasyster med betoning på liten. Nu behöver sekten bara inse att de dessutom är lillebror så kanske deras värdegrunnnnnnnnnd börjar fungera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Robin Kovacs inleder säsongen fint och inte oväntat är han den som gör Luleå Hockeys första mål denna säsong.

Och nu har också hans partner - Minatsu Murase - debuterat för Luleå Hockey, genom att hålla nollan mot Kärpät. Liksom Sara Grahn gjorde mot Apan. Liksom Lassi gjorde mot Burkölen.

Luleås vakter äger:-)

Och Luleås herrar och samer har inlett säsongen med tre vinster av tre möjliga.

Lite längre söderut har vi Apan, vars värdegrunnnnnd bygger på s å kallade apsanningar (vilket vi med fem fingrar har för vana att kalla vid dess rätta namn: lögner).

Apans herrar och damer har inlett säsongen snarlikt med Luleå - med tre vinster av tre möjliga, låt vara för motståndarna.

Men Apan väljer alltså att obekväma sanningar låtsas vi som att det inte finns bara.

Se nedan hur Apan på officiella sidan satsar på matchrapporter och på extraartiklar när Apherrarna och Apjunisarna debuterar för säsongen.

Men Damapan, den skriver de ingenting alls om. Annat än att man pliktskyldigast nämner spelschemat, där man så undangömt som möjligt viskar om att världsmästarna för klubblag damhockey en fredag kväll kommer till Aparenan för första gången i världshistorien. Det blankar man bort, för att ingen ska vara intresserad och välja att se matchen. De kan de förstås inte ändå, eftersom det redan är fullsatt. Av tomma stolar.

Och när matchen spelats - och Luleå Hockey tillfogat DamApan den största förlust de någonsin åkt på - "storkross" för att citera media - ja, då låtsas Apan som att den inte finns, den har aldrig hänt, det är extremt oviktigt för Aphockeyn. Men skulle DamApan vinna match mot Luleås hobbylag senare i höst - ja, då jäklar! Då brakar man väl loss med jättenyhet "DamApan vann mot Luleå Hockey"!

Ja, det kan inte vara lätt, att vara lillasyster och lillebror. Att ha haft några få år då folk känt till att man finns. Men nu med rasande fart vara på väg utför igen. Sportsligt och ekonomiskt. För både damer och herrar.

Vi kommer inte att sakna er när ni pyst ut bakvägen. För att åter spela i Allsvenskan, er naturliga miljö. Låt vara denna gång med skrytarenan och skrytbaren där ApPea slösat miljoner efter miljoner för att bygga en lyxrestaurang. Utan andra gäster än de som frågar "Vilken fulöl är billigast?"
Kommentera