Luleå HF

115462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1982045

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och tlll slut har hockeyförbundets ordförande kommit ut ur gendergarderoben och förklarar

"Larsson säger att förbundet länge har efterfrågat underlaget till bojkotten från Sico, för att förstå vad de vill lyfta fram. – Så sent som i går kväll fick det officiella underlaget från Sico. Jag är irriterad över det, men inser samtidigt att nu handlar det om att vara pragmatisk och sätta sig ned. "

Damerna svarar att de har framfört kritiken gång på gång på gång men förbundet har skitit i det. Dessutom att de INTE fått träffa ordförande larsson eller generalsekreterare Boustedt. Utan fått reda på att de är på "äventyrsresa" och det lyfter damerna samtidigt som de samt SHL kräver besked av förbundet om vad de gjort med de 800 000 som skulle satsats på damerna.

Så min bedömning är att om det är vad Larsson anser så ska han inte lasta damerna utan de på förbundet som haft direktkontakten med damerna. Östblom kanske?

Inget tvivel om att det är en j-a soppa att ta itu med och jag är helt klar över att det var när gubbarna Reinebo på SOK med stöd av Boustedt på SIF släppte lös galenpannan PorkkaBork som det gick åt helvete och det är vad vi nu skördar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hej broder.

Jag gick in och tittade på vad trollet Simon Karlsson tidigare skrivit här på snacket.
Han utger sig för närvarande vara Luleå Hockeyfans men i sina första inlägg var han Solna AIKare för att sedan konvertera till Leksing och nu alltså enligt egen utsago Luleåfan.
Hörde jag schitzofren? Ja någonting där uppe är i alla fall felkopplat på stackarn.
Hoppas du bannat honom på livstid.
Kommentera