Luleå HF

115630 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1982061

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hej broder.

Jag gick in och tittade på vad trollet Simon Karlsson tidigare skrivit här på snacket.
Han utger sig för närvarande vara Luleå Hockeyfans men i sina första inlägg var han Solna AIKare för att sedan konvertera till Leksing och nu alltså enligt egen utsago Luleåfan.
Hörde jag schitzofren? Ja någonting där uppe är i alla fall felkopplat på stackarn.
Hoppas du bannat honom på livstid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Han är bara en omogen person som man garvar åt egentligen. Troligen en fjortis. :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Hej broder!

Jo, han gick in på någon sida, förklarade sig vara big supporter sedan födsel, typ, ställde några direkta allmänn frågor till de som var där ovh började omedelbart håna och förolämpa någon spelare eller företeelse med klubben för att reta upp folk.

När han dök upp hos oss varnades jag av moderatorer på andra plank, läste igenom hans alla inlägg och tog beslutet att blockera honom hos oss innan han riktigt kommit igång, då jag bedömde det inte fanns anledning att vänta på det. Tror att han lyckades bli blockerad på 4 sidor på 3 veckor, ganska duktigt.

Och nu har han dykt upp du vet var och lägger all energi på indolenta inlägg i min riktning och inget kunde förstås vara mig mer likgiltigt.

När han blockerades här var det på sex månader under aktiv observans för att se om han utvecklades annorlunda. Vi kan ju sägaatt vad som hänt är tvärtom och nu får han det förlängt till livstid.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Haha..Simon gör nog som jag vad gäller NHL-lag, hoppar mellan lag som har MoDoiter och en viss Zuccarello. Får se om jag kommer att gilla mitt Minnesota i höst....Har ni nån spelare som gått från AIK-Leksand-Luleå :-)
Kommentera