Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1982350

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Costanza: He he, vilka Sssssssssssupportrar!

Men det är ju sant, även om man på övriga arenor njuter av sådana insatser att man vill dela dem live när man kan, medan Aprona stannar hemma.

Jag har skrivit om det förut: Cmore och SHL biter sig i tummen med sitt enorma avtal för 6-700 miljoner årligen, där Cmore är så sanslöst okunniga att de forcerar folk att köpa alla matcher - vilket är fint när det gäller bortamatcher, men skit när det gäller hemmamatcher för lokalt boende som därmed finner sig inte ha råd att se matcherna live, när de redan betalt för dem digitalt.

Cmore borde i avtalet med SHL-klubbarna ha skrivit in att hemmapublik, som har avtal med Cmore, borde ha släppts in till mycket billigt pris. Eller att ha tillhandahållit ett paket som bara gäller bortamatcher.

Som de nu agerar förstör de produkten genom att tömma arenorna på stor del av hemmapubliken.

För övrigt anser jag att de gott kunde ha ett paket som bara gäller det egna laget. Vem fan bryr sig att se ett annat lag möta ett annat lag?

Mycket konstigt att de är så j-a okunniga att de inte inser det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: TV (80-tum i 4K etc) kan bli döden för SHL och Hockeyallsvenskan på sikt. Att jag gillar gnabbet här mellan Skellefteå/Luleå och MoDo/Löven/Timrå beror på att jag tror att det är det enda som kan få människor att "hetta till" känna något och gå på en arena och betala bra där det är en lokal "fight" för något. Många gånger då big business kommer in i idrotten så glömmer många vad det egentligen ska handla om. Det är dock ett moment 22, där spelare behöver få bra betalt för att ens överväga svensk hockey. Kanske behövs ett lönetak och billigare biljetter framöver.
Kommentera