Luleå HF

115726 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1982563

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Såhär skrevs det på Northpower "Luleå faller lätt (säger det inte för att elda ) hoppas det inte är ett tecken inför serien . Olausson skulle givetvis ha åkt ut för diving då han spelade bowling med målvakten ....".

Snacka om att projicera .

Skrevs även detta av någon som kan hockey och är objektiv vad det verkar "Tyvärr ser det inte alls bra ut tycker jag. Granberg är riktigt seg både i ben och tanke. Hedberg måste skickas ASP! Pyatt kommer inte att vara den spets vi behöver för de pengar vi betalar för honom. Jocke är over the hill och Hugg verkar inte alls ha tempot som krävs. Östlund var riktigt bra men det är ju typiskt att självförtroendet ska sabbas i 1a matchen han gör hos oss. Vilken Rembrandt han gjorde! Nisse och Broberg bäst i AIK. Jacob Olofsson också bra. Wingerli gör det han ska och Alvarez kommer att göra sina poäng.".

Håller faktiskt med om allt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo. Det finns några riktiga supportrar på Apkraft, även om trollen skriver där också.

Aprunkare Bodin på Hockeysverige - som tyckte att man kunde ersätta enkelP med nollor - har anställt en f d misslyckas hockeyspelare från Apschtaan, som skriver hyllningsartikel efter hyllningsartikel om no-names från blygden.

Idag fick vederbörande ansvara för matchrapport för att illustrera hur svårt det är att räkna på fingrarna när man ligger inne med hela sex stycken och därför får 3-1 till att bli uddamålsvinst.
Kommentera