Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1982879

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Jo, jag ser skillnaden, men allt hamnar i samma skitfack för mig,...nonsens med påhopp mot personer och klubbar utan anledning. Personliga agendor och hat som inte hör hemma i forum överhuvudtaget enligt mig. Från båda sidor, om än i olika grad...
Och när personerna även är moderatorer så kan man ju undra hur långt borta Nordkorea är egentligen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
kulltorp:

Sedan måste jag säga att det är roligt att just du tar upp påhopp mot personer osv. Vem är det som suttit hela sommaren och kallar vår lagkapten för alkis och kommenterat att det är skandal att han är lagkapten då han medvetet skippar att skriva på så han kan slippa träna och supa istället. Får du en chans att tracka modo så tar du den.

Tycker själv inte att detta är nått fel då det tillhör tråkningarna mellan klubbar och fans, men kul att just du sätter dig på sådana höga hästar.

Detta tycker jag man får acceptera på ett forum för fans. Men gränsen för mig går när man blandar in nazism, pedofili mm, och det finns bara ett forum på hs som går över denna gräns utan att någon sätter ner foten.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
kulltorp:

Att det är lite tjafs mellan fans är bara kul, det bygger lite intresse speciellt mot rivalerna och piskar upp intresset i regionen och för derbyn.

Att ni i Timrå kallar oss modo supportrar för modolider och anspelar på något annat är inget jag bryr mig om så mycket om, detta faller under kategorin sund hets mellan supportrar, detta är lite liknande när man här refererar till SAIK som "apan". Dvs inget som jag tycker är speciellt över gränsen iaf, men andra kanske tycker annorlunda, att snack om modolider och apan är över gränsen.

Det som sker på SAIK sidan med referenser till pedofili, nazism och andra grova sexuella anspelningar osv är inget jag tycker passar på ett hockeyforum och något som alla borde ta rejält avstånd från.
Kommentera