Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1983053

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Förbereder ApPea för att lägga ned DamApan igen?

Vi läser följande på Apans officiella sida:

"Nu söker vi ideella krafter till vårt damlag i form av en lagledare och en/två materialförvaltare.

Primära ansvarsuppgifter för lagledare:
Bokning av resor, kontaktperson för kansli, ledare och funktionärsansvariga.

Primära ansvarsuppgifter för materialförvaltare:
Sedvanliga uppgifter så som slipning, skötsel av utrustning, tvätt, resurs på träning och match etc."

IDEELLA KRAFTER?

Om det är någon som inte förstår vad det betyder kan vi informera om att det betyder följande:

DU FÅR ABSOLUT INGENTING BETALT!

En klubb, som påstår sig ha 40 miljoner i eget kapital, ska ha folk som sköter allt det ovanstående gratis?

Som alla inser handlar det om en j-a massa arbetsuppgift förutom att alltid vara tillgänglig och aldrig kunna vara sjuk eller upptagen med annat. Och för allt detta slit ska man inte få ett rött korvöre?

Medan Apan har en j-a massa anställda som tydligen är för fina för sådan skit som att sitta och boka resor, svara i telefon, tvätta kläder, vara med på varenda träning och match och hantera all j-a material?

Jag anser att det är en skandal!

Återigen visar Apan att när det gäller kvinnor får de inte kosta något alls. Kan man gissa att de sparat in på de personer som tidigare skötte det hela för att få loss den summa pengar man betalade svart under bort till TjockSteffe för att han skulle ta sig till Apschtaan för att lata sig?

Hur fan kan kommunen acceptera att Apan behandlar halva befolkningen så j-a illa?

När det blev offentligt hur vidrigt förbundet behandlat Damkronorna - och vi som är engagerade vet ju att det startade redan för många år sedan när de anställde galenpannan PorkkaBorck som despot - föreslog journalisten Åström att de klubbar som inte också upprätthöll ett damlag skulle sparkas ur SHL.

Den tydliga adressen var förstås Frölunda - landets hockeykassako. som vägrade låta den hårt pressade damhockeyn i Göteborg upptas i Frölunda och få stöd. Med följd att DamPölsan ställde upp och tar ansvar för att stödja Göteborgs hockeydamer.

Men jag tycker tammefan att Apan är ett ännu värre exempel.

Frölunda har hittills blankt nekat, men Apan har låtsats ta in hockeydamer för att med det som förevändning tanka kommunen på ännu fler miljoner - som Apan därefter ensidigt lägger på herrarna. Gång på gång har Apan svikit hockeydamerna och nu gör de detsamma igen!

Men frågar man Apan anser de - med apsanning - att de visst visar jättemycket respekt och hänsyn till damerna eftersom de ju har en värdegrunnnnnnnd!

Och som bevis för det har de ju fixat till "LADIES HOCKEY NIGHT" den 12 oktober då damer släpps in för det billiga priset 549 kronor för att titta på en hockeymatch då herrlaget Apan möter herrlaget Pölsan. Och då ingår en fri paraplydrink i priset - något som Apan förutsätter att damer med hockeyintresse vill ha. Och dessutom får de köpa lotter.

HALLELUJAH!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag har skitit på mig.
Tack och hej - leverpastej!

(Inlägget lätt modifierat av moderator)
Kommentera