Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984357

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nån Jimmie kan du nog glömma att vi får se nå mer på isen, tror han lägger av nu, han har inget mer att bevisa.
Tror och hoppas att vi kan överraska lite i år och få en liten nystart men de kommer att ta några år innan vi kan fightas i toppen igen 🙂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Jo. Jag har ju varje år räknat med att vi skulle slippa hockeyns genom tiderna mest fuskande, filmande, fulspelande, fettsläpande, felrunkade Fläskberg, men så har han släppts in igen för att överfalla målvakter eller falla pladask när han försöker nå en fart över 1 km/tim. Och t o m Forsell har ju offentligt förklarat att Apan hoppas att Fläskberget ska kunna krypa in i laget även denna säsong.

Senast han skämde ut sig på SHL-is var ju 24 januari 2019 i Delfinen, där man nedan ser hur perfekt hela Fläskberget dammit i isen, varpå han fick bäras ut.

Man ser ju hur väl han lyckats även om han just i denna situation inte hann se till att han hade en motståndarvakt under sig. Men tekniken och övervikten för att överfalla vakter tycks ju lika "perfekt" som vanligt. Så bli inte överraskad om de släpar in Fläskberget igen. Kanske Apan låter materialförvaltaren komplettera utrustningen med en lyftkran för de tillfällen Fläskberget ska bytas in/bytas ut samt fraktas bort sedan han kollapsat med vakt eller inte vakt under sig?
Kommentera