Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984435

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Du tycks ta upp i stort sett 98% av det som skrivs härinne. På de andra lagens sidor är det jämt fördelat. På Svenska Fans forum så är det bara Leksingar som får skriva på deras forum, så vill man inte att det ska bli här på Hockeysnack.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hanzon: Trots dina osanna påståenden och trots att du inte pudlat ska du finna att vi har en kortsint och vänlig attityd här inne.

Och därför får du svar på din tidigare fråga, eftersom svaret idag blev officiellt.

Johan Harju har ju skrivit på för tjeckiska Pardubice. Det blev tyvärr vare sig Burkölen eller MooDoo utan han väljer att tjäna lite större pengar åtminstone ett år till.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hanzon: Jaha, du svarar inte, vare sig här eller på det brev du fick.

Och kan inte påstå att det var oväntat eftersom ditt inlägg om att "Admin på denna sida inte tycks tillåta andra att skriva här" och annat du hittade på visade sig inte hålla streck för fem öre.

Ska man se det på ett vänligt sätt skulle det kunna vara att eftersom du nu begripit hur fel du hade håller du tyst.

Men du ska få ett tips på vägen: Du blir mer respekterad om du ber om ursäkt efter att ha kommit med ett elakt påstående och sedan fått reda på hur fel du hade.
Kommentera


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hanzon: Jag fortsätter vänta på din upplysande information om hur Admin på Luleåsidan inte tillåter andra att skriva här. Det ska bli spännande att ta del av din säkerligen välgrundade mening.

Under tiden har jag en fråga till dig. Jag kollade upp att jag i snitt skriver c:a 14 inlägg fler än du, men Paddan skrev under sin aktiva period 28 ggr fler inlägg än du gör.

Var går gränsen och hur hanterar vi detta tycker du?

Ska alla Paddans inlägg raderas?

Ska alla, som skriver fler inlägg än du gör raderas?

Ska vi radera samtliga inlägg på snacket så att vi uppnår samma frekvens som på HVs sida dvs 0 inlägg per år?

Det sistnämnda kommer ju att ha det goda med sig att då skrivs inget som någon kan irritera sig på.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hanzon: Ja, du har säkert rätt att det är jämnt fördelat och fint fungerande på alla andras sidor, hanzon.

Jag borde väl lita på ditt ord, men bara för formens skull kollade jag upp några sidor för att se hur jämnt fördelat det var där. För att det skulle bli bra underlag undersökte jag hela det senaste året 2018-09-06 till 2019-09-05 för att få hållbara data:
Här har du några av dessa:

ANTAL INLÄGG SENASTE ÅRET
Öret 1
Malmö 1
Pungen 2
Oskars 1
HV 0
Riktiga AIK 2
Almtuna 1
Bofors 2
Hästen 4
Kristianstad 3
Tälje 0
Tingsryd 0
Västerås 1
Västervik 0

Jämnt och fint fördelat, precis som du sa. Nog för att en hel del av de 18 inläggen för 14 klubbar var spam-reklam, men ändå.

Om du inte visste det kan jag meddela att Luleå Hockeys sida innehöll samma frekvensnivå som ovanstående 14 klubbar året innan jag öppnade tråden "Vägen mot SM-Gludet!"

Men det skriver väl ingen här förutom jag numera heller, tycks du veta.

Även här borde jag väl kunna lita på dig men återigen kollade jag upp saken. Jag tog en vecka i juni, en i mars, en i slutet november, en i september och fann 16, 58, 33, 47 inlägg som inte hade signatur Savage. Fyra veckor representerande olika intensiva perioder av hockey-året. Sammanlagt blir det 154 inlägg och multiplicerat med 13 för att få årsfrekvens blev det 2002 inlägg på Luleå Hockeys sida som inte var signerade Savage.

ANTAL INLÄGG SENASTE ÅRET
Luleå Hockey 2002
(savageinlägg ej medräknade)

Men OK, för att mycket är skrivet av mig. hanzon, eftersom du varit reggad så länge kommer du säkert ihåg en tid då Paddan stod för en väsentlig del av inläggen på MooDoo-sidan. Knas-Kamilla och Frisco skrev också mycket men Paddan var i särklass. Ville du förbjuda Paddan att skriva också?

Och - fortfarande med dina data har jag då skrivit 98% av alla inlägg vilket snabbt omräknat innebär att jag senaste året skrivit drygt 100 000 inlägg på Luleå Hockeys sida.

Hmm, hade inte trott att jag skrivit så mycket men jag imponerar på mig själv.

I förrgår skrev DU här på sidan "Märkligt att inget lag försökt att värva Johan Harju" och när jag upptäckte ditt inlägg skrev jag ett svar på hela 93 rader, för att beskriva bakgrunden till varför Harju hamnat i det läge han nu är, eftersom jag bedömde att du var intresserad av det. Men nu inser jag att du vill slippa sådant så nästa gång nöjer jag mig med att svara "Jo" eller möjligen "Nej" och använder tiden till vettigare saker.

Men efter den lilla genomgången av din koll på siffror kommer vi nu till saken, hanzon.

Det finns några "skribenter" varav den ene har rekord genom att ha lyckats att bli avstängd på 3 av snackets sidor inom 4 veckor från att han reggade sin signatur. Dessa två är avstängda från Luleåsidan - en bedrift i sig, eftersom bara runt en handfull lyckats uppföra sig så att de stängts av här - och nu sitter de på en mer obskyr plats och påstår att Luleåsidans moderator raderar en massa inlägg och stänger av folk till höger och vänster, varpå du svarade den "rekordavstängde" med din bedömning "en Admin som inte tycks tillåta andra att skriva."

Så nu frågar jag dig och nu är jag seriös: Förklara nu hur denna sidas Admin inte tillåter andra att skriva.

Varsågod! Allt ljus på dig. Få höra nu.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hanzon: Här kan väl alla diskutera hockey och ibland annat oavsett lagtillhörighet. Går dessutom att komma med kritiska inlägg utan att bli censurerad. Motsatsen gäller dock i en annan bok här på snacket.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hanzon: Är det din beräkning som bevisar att "Admin på denna sida inte tycks tillåta andra att skriva här"?
Kommentera