115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984473

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hanzon: Jag fortsätter vänta på din upplysande information om hur Admin på Luleåsidan inte tillåter andra att skriva här. Det ska bli spännande att ta del av din säkerligen välgrundade mening.

Under tiden har jag en fråga till dig. Jag kollade upp att jag i snitt skriver c:a 14 inlägg fler än du, men Paddan skrev under sin aktiva period 28 ggr fler inlägg än du gör.

Var går gränsen och hur hanterar vi detta tycker du?

Ska alla Paddans inlägg raderas?

Ska alla, som skriver fler inlägg än du gör raderas?

Ska vi radera samtliga inlägg på snacket så att vi uppnår samma frekvens som på HVs sida dvs 0 inlägg per år?

Det sistnämnda kommer ju att ha det goda med sig att då skrivs inget som någon kan irritera sig på.

Ja, om man nu bortser från hanzons trängande behov kan man kommentera matchen i Bern.

Apan tar ledningen med 0-1 efter sju minuter men Bern kvitterar 1-1 tre minuter senare.

Målen är värda att kommentera.

0-1
En liggande wingerli 4-5 mål från mål ger inte upp utan ser sig omkring, finner att Albin kommer från sidan och då sträcker wingerli på sig allt han kan och lyckas nå och vispa pucken snett bakåt till Albin som bara har att panga in den med halva målet öppet.

Det man kan anmärka på är att wingerli jagar mot mål och tappar balansen varpå han som ett gigantiskt bowlingklot kör in i Bernbackens underben och fäller denne som en bowlingkägla. Får man göra så?

1-1
En Bernforward går rakt in i slottet mot mål och Apan, som inte har några forwards som pysslar med sådant, blir paralyserade och han åker förbi back efter back och bakom målet spelar han in pucken, varpå lille Gustaf med apspaden blir helt perplex och sätter sig på rumban men innan han kommit ned har en bernspelare petat in pucken i den jättestora femte luckan.