Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984520

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och plötsligt kommer Hugg från kanten, ser inte farligt ut, men han lyckas dra in 2-4!

Lite senare kommer Olofsson som puckförare och får en helt juste tackling men ramlar in i Möller och då gör han sig lite illa.

Inget fel begånget, men kvänen blir rasande och ska in och slåss. Troligen vill han hävda att "Gruvpengarna ska stanna i Kiruna".

Strax efteråt visar apförsvaret varför inte alla köpt att de blir superstarka. En bernspelare har pucken uppe vid vänster tekcirkel och han spelar till en forward utanför motsatta stolpe och denne har ingen apback som markerar närmaste metrarna och dessutom har lille Gustaf gått långt ut åt andra hållet och hinner inte alls me: Buren är 100% oskyddad och bara att panga in 3-4.

Jahaja. Apan LEDER efter en period då Bern haft det mesta av spelet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Då kör vi tredje perioden i Bern, med Apan i ledningen 3-4.

Ska Apan lyckas vinna mot Bern igen, och stjäla denna match där Bern hittills varit det bättre laget trots att man nu ligger under. Liksom Bern lede matchen borta mot Apan med två minuter kvar men helt oväntat tappade till oavgjort och till slut torskade straffläggning. Av det hittills spelade hade Bern varit värda 5-1 i poäng men ligger under med 1-5 i poäng, fast nu ljusnar det Bernska läget något, sedan Bern fått PP och direkt satt 4-4.

Apan kräver att det ska underkännas och påstår att lille Gustaf varit störd, men det är ett hittepå förstås och zebrorna snarast skrattar.
Kommentera