Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984588

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Semer sänder nästan 200 SDHL-matcher denna säsong.
Glädjande och grattis till alla SDHL-föreningar som nu blir ännu mer uppmärksammade i media inte minst mitt Luleå Hockey som de senaste åren överösts med goodwill, goodwill och reklam vi hade fått betala dyra pengar för om vi köpt den själva,

Grattis också till Apan som nu får hänga med på tåget Luleå Hockey leder.....men vänta nu....nej visst ja DamApan är ju inte med i SDHL.....hi hi hi hi.
Och inte lär de komma med i närtid heller med sin halvhjärtade damsatsningen, nej där ligger division 1 konkurrenter som Malmö, SSK, Karlskrona och inte minst Färjestad långt långt före och skitlagen Göteborg och SDE i SDHL har även de nu satsat seriöst.
Nej DamApan blir kvar i skämtserien division 1 norra dam för alltid, om någon därifrån någonsin går upp blir det Umeås damer
Frågor på det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Det är ju fantastiskt - och jag vågar med rätta påstå att det är den hype som Luleå Hockey givit damhockeyn som är anledning till att Semer nu finner det lämpligt att storsatsa på elitMdamhockeyn!

Men tar de in Renberg som bisittare kommer han väl att klaga på att de inte visar DamApan, som verkligen är på gång sedan de lyckats erövra en hedrande andraplats i match mot världsmästarna från Luleå som kom näst sist i matchen.

Och vidare erbjuder ApPea kvinnorna i schtan på Ladies Night då de för det billiga priset av 550 kronor får se en herrmatch mot Pölsan, fast då igår också paraplydrink, ska vi säga. Dessutom har ApPea lyst ut anställning för tre personer som ledare/materialförvaltare för DamApan med extraförmånen att slippa deklarera för inkomsterna, delvis beroende av att det blir inkomster, de får ingen lön, men se det positivt - inget behov att deklarera och hålla på!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Men vad fan?

Jag kommer försenad hem pga köer x 2 och när jag slår på Viasug för första gången står det 0-1 för Luleå men det är PP för augsburgarna och fem sekunder senare står det 1-1.

Ingen bra start för mig, och man måste förstås fråga sig om det är mitt fel? Två händelser, relaterade i tid, kan man räkna med ha ett orsakssamband till motsatsen bevists.

Ska jag slå av, men sedan slå på igen? Ska jag testa kön igen? Ska jag...nej, jag ser vidare så får vi se.
Kommentera