Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984577

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
SVTs satsning på CHL:s gruppspel:

• Djurgården 3 matcher
• Warulfven 3 matcher
• Apan 3 matcher
• Frölunda 2 matcher
• Luleå 1 match

OK. Jag har ju hyllat SVT för att man tidigare till skillnad från andra aktörer valt att gå in och satsa på att sända CHL och blivit ett viktigt stöd.

MEN VAD FAN ÄR DETTA? Storsatsning på Djurgårn, Ulfven och Apan medan Europamästerskapets mest framgångsrika lag får visas i färre matcher - och Europamästerskapets näst mest framgångsrika lag Luleå Hockey får en ynka match!

Mest framgångsrika syftar inte bara till Sverige utan till hela Europa!

Fy fan. T o m att man väljer en match i Aparenan som kommer att vara fullsatt av tomma stolar, men inte orkar med mer än en Luleåmatch, trots att Luleå har störst publik, störst del av hallen besatt och bäst hockeystämning.

Ska man se det positivt kan man förstås se det så att Viasug sett till att de får rättigheterna själva till de bästa och viktigaste matcherna och därför valt ensamrätt för sådana för Luleå och Frölunda, men illa är det.

Nu när jag änk-ligen haft tid kolla upp det där får jag förstås ta skeden i vacker, femfingrad hand och har nu skrivit på för ett Viasugabonnemang.

Så ikväll ska jag se Augsburg-Luleå Hockey. Tammefan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Semer sänder nästan 200 SDHL-matcher denna säsong.
Glädjande och grattis till alla SDHL-föreningar som nu blir ännu mer uppmärksammade i media inte minst mitt Luleå Hockey som de senaste åren överösts med goodwill, goodwill och reklam vi hade fått betala dyra pengar för om vi köpt den själva,

Grattis också till Apan som nu får hänga med på tåget Luleå Hockey leder.....men vänta nu....nej visst ja DamApan är ju inte med i SDHL.....hi hi hi hi.
Och inte lär de komma med i närtid heller med sin halvhjärtade damsatsningen, nej där ligger division 1 konkurrenter som Malmö, SSK, Karlskrona och inte minst Färjestad långt långt före och skitlagen Göteborg och SDE i SDHL har även de nu satsat seriöst.
Nej DamApan blir kvar i skämtserien division 1 norra dam för alltid, om någon därifrån någonsin går upp blir det Umeås damer
Frågor på det?
Kommentera