Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984627

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tyrväinen stark och pålitlig i PP, söker lägen bra, försvarar puck, hittar pass på blad. Tyvärr Sondell i samma PP och han gör ingen glad från blå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fint med paus, så man hinner med mellanspel. Medan Viasug kört reklam har jag passat på att öppna en flaska så att vinet får andas rejält, en nödvändig åtgärd man inte får hoppa över. Själv är jag allergisk mot vin, dvs jag vaknar med huvudvärk redan efter 4-5 flaskor kvällen innan. Nja, det räcker med ett glas, faktiskt. Med all sannolikhet är det innehållet av taminer jag reagerar på, men jag misstänker att det handlar om att billigt vin-producenterna blandar ut 50:50 med diesel, toalettrengöringsmedel eller sådant.

Däremot är jag INTE allergisk mot dyrare viner. Det räcker med typ de flesta Amarone och nu har jag en butelj från 2014 - ett ypperligt år just nu efter fem års lagring - som står och andas:-)

Jahaja. Mitt i detta hittar de nästa Luleåutvisning, men tyskarna kör fortfarande utan vakt 6 mot 5. Nej, där fick vi pucken och utvisningen verkställs. Samtidigt blir det hraftbryt.

Intressant att de har så bra mikrofoner, men hör allt Bulan söger.

OCH VAD FAN - STYRMAN FICK 2+2!

Första utvisningen var ren skit - det var en tysk som försökt tränga sig genom målområdet mellan Styrman och Berguven och föll på eget bevåg. Det var INTE utvisning. 10 sekunder senare står tysken och skymmer Berguven för skott varpå styrman bultar honom i ryggen med klubben och då lägger tysken en Fläskbergsfilmning.

ALlvarligt talat: jag tycker att det är ena j-a hemmadomare! Det känns som att det är publiken som dömer - de har vrålat några gånger för att få utvisning som inte varit utvisning och nu tillfredsställer zebrorna augsburgarna radioaktivt. FY FAN!

Zebrorna heter Manuel Nikolić och Marc Iwert. I mina öron låter det inte som hockeyvärldens supertalanger till zebror. Men de är säkert betydligt rikare efter denna match än innan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Satan vilken klippa Ilomäki!

Får en puck vid sargen, vispar med sig den med lös utsträckt klubba och sticker snabbt ned mot burgarvakten helt naken och väl där glider han förbi och väntar ut vakten ända till att denne brett ut sig på isen för att i spagat täcka stolpe till stolpe - då hänger Ilomäki kallt in pucken i bortre krysset till 1-2 för Luleå!

Strax därefter visas Tyrväinen ut för slashing och augsburgarna får lira PP.

KÄMPA NU LUleå!

Och Gudars skymning! Vakten ska slå¨ut pucken, men Brännström plockar ned den på volley och sedan väntar och väntar och väntar han ut en back och vakten och när de valt att agera, spelar han snyggt fri Berglund som smäller in 1-3!
Kommentera