Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984638

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fint med paus, så man hinner med mellanspel. Medan Viasug kört reklam har jag passat på att öppna en flaska så att vinet får andas rejält, en nödvändig åtgärd man inte får hoppa över. Själv är jag allergisk mot vin, dvs jag vaknar med huvudvärk redan efter 4-5 flaskor kvällen innan. Nja, det räcker med ett glas, faktiskt. Med all sannolikhet är det innehållet av taminer jag reagerar på, men jag misstänker att det handlar om att billigt vin-producenterna blandar ut 50:50 med diesel, toalettrengöringsmedel eller sådant.

Däremot är jag INTE allergisk mot dyrare viner. Det räcker med typ de flesta Amarone och nu har jag en butelj från 2014 - ett ypperligt år just nu efter fem års lagring - som står och andas:-)

Jahaja. Mitt i detta hittar de nästa Luleåutvisning, men tyskarna kör fortfarande utan vakt 6 mot 5. Nej, där fick vi pucken och utvisningen verkställs. Samtidigt blir det hraftbryt.

Intressant att de har så bra mikrofoner, men hör allt Bulan söger.

OCH VAD FAN - STYRMAN FICK 2+2!

Första utvisningen var ren skit - det var en tysk som försökt tränga sig genom målområdet mellan Styrman och Berguven och föll på eget bevåg. Det var INTE utvisning. 10 sekunder senare står tysken och skymmer Berguven för skott varpå styrman bultar honom i ryggen med klubben och då lägger tysken en Fläskbergsfilmning.

ALlvarligt talat: jag tycker att det är ena j-a hemmadomare! Det känns som att det är publiken som dömer - de har vrålat några gånger för att få utvisning som inte varit utvisning och nu tillfredsställer zebrorna augsburgarna radioaktivt. FY FAN!

Zebrorna heter Manuel Nikolić och Marc Iwert. I mina öron låter det inte som hockeyvärldens supertalanger till zebror. Men de är säkert betydligt rikare efter denna match än innan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket bra spel av Luleå i 4 mot 5 med snabb, aggressiv och stor box och det var skitsvårt för augsburgarna att komma fram. De fick enstaka lägen under detta dubbel-PP, men Luleå hade i num underläge igen chanser, i stort sett lika bra.

Brännström är otroligt stark. Snabb, påhittig och skicklig.

Nu får Luleå PP och publiken blir vansinnig, även om det var helt korrekt.

Hinner bara gå 10-15 sekunder så passar en augsburgare på att göra en Fläskberget. I närkamp med Tyrväinen låter han benen försvinna utan att Tyrväinen gjort något som ska kunna orsaka det, men gissa vad - zebrorna köper det direkt. Förstås!

Gissningsvis hade de blivit lovade en wolksvagen eller opel för insatserna ikväll, men nu värker det som att de satsar på en Audi eller en BMW eller kanske en merca? Eller...går de för en Porsche?

Den fulaste spelaren i Augsburg heter Valentine. Han bråkar och fuskar och filmar. Augsburgs svar på Fläskberget?

Och där reducerar Augsburg till 2-3.

Nog för att jag talar lite tyska men vad gfan skanderar publiken? Sieg H...något låter det som? Va fan, spelar de i Apkraft arena?
Kommentera