Luleå HF

115479 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1984653

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja i den där Valentine har Apan ett prospect om inte Jump kan släpa sig tillbaka mera för att ”ställa upp” för ringa 300 loppor i månaden.
Fan Valentine låter lika falskt som Ericsson med c.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Tycker att Luleå vek ned sig uppe i Delfinen mot AUgsburg genom att inte gå fullt när Augsbrugarna fulspelade hela tiden och kom undan med det inför den vane anti-Luleå-blundaren Bodenbjörk.

Men idag har man bestämt sig för att ge järnet och är då - som väntat - ett klart bättre lag än AUgsburg. Och vidare ett klart bättre lag än tuta-och-kör-laget Apan, som hyllades av två snälla aprunkare igår. Sådana som kan se en allstarsmatch utan tacklingar och därefter tro att "Oj, vilken match, 11-10 till ena laget, ja så blir det när man sätter fram alla stjärnor, Hallelujah!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Du har rätt, kanske Forssell kommer att lägga ett bud. Vi vet förstås inte om Näsan fortsatte pynta 300 lakan i månaden till Fläskberget (500 tkr med allt inräknat) som Lasse J, men Valentine kan ju bli djungelapornas nye ikon. Om nye inte TjockSteffe har skriftligt på det uppdraget.

Falskt var ordet sa Bull! Grejen är den att han heter Eriksson och hans löjliga Ericson är bara ett påhitt för att verka fin. Typisk sekt-manöver.

Gissningsvis vill han inte stå för något som kåt, troligen eftersom han inte fått syn på sin lilla lem efter år 2000, som följd av den fruktansvärda övervikten och jättebuken som döljer allt nedan midjan.
Kommentera