Luleå HF

92571 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1985107

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och ny utvisning på Luleå och gissa vad?

4-3 för Liberec som kan etablera ett starkt PP igen. Snacka om att vi saknar Erik och Jesper och en stor box men tjeckerna spelar ett väl fungerande mycket snabbt och passningssäkert PP...var kan vi köpa in ett sådant, blocket?

MEN!

Lill-Nisse slår till! Drar på ett långskott uppe från blå vid sargen när Liberecvakten är skymd av två tjecker i linje och Lill-Nisse prickar in pucken vid närmaste stolpen!

4-4.

En j-a fart på målproduktionen i den här matchen!
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
5 mot 3 för Luleå nu i en knapp minut - IN MED DEN, som flickan sa!
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
4-4 och paus inför tredje perioden.

Fin insats av Luleås spelare som verkligen steppat upp var och en när vi nu saknar hela sju spelare inklusive många av de mest tongivande.

Helt klart att man trots energi och aggressivitet behöver undvika utvisningar eftersom PP resulterat så ofta denna match.

Liberec har gjort 3 mål på 3 PP - en effektivitet på 100%!
Luleå har gjort 2 mål på 3 PP - en effektivitet på 67%! I M P O N E R A N D E men...Liberec har gjort 3 mål på 3 PP - en effektivitet på 100%!

Ett av Luleås mål gjordes sekunder sekunder att Liberec blivit fulltaliga efter 2+2 minuters utvisning men den spelare som kom in hann inte delta i spelet så jag räknar det som PP-mål. Detta långa PP var ändå vid periodstart vilket innebär att det är svårare att utnyttja som bekant. Vid ett läge fick Luleå PP men bara sekunder senare åkte en Luleåspelare ut, så dessa utvisningar "kvittar" jag för uträkning av PP-effektivitet.
+1
Kommentera