Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1985549

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Gubbarna i förbundet satsar på att öppna upp #metoo igen.

De fick ta skeden i vacker hand och förhandla med SICO och damhockeyspelarna och nu skickade de ett förslag till avtal, som SICO dock returnerade omedelbart.

Gubbarna hade "glömt" att inkludera ersättning för förlorad arbetsinkomst vid landslagssamlingar och likaledes "hoppat över" att damerna ville vara försäkrade, om de skulle skadas när de är med landslaget.

Små detaljer visserligen - bara de två huvudpunkterna som damerna krävt avtal om och strejkar eftersom de inte har sådant avtal med förbundet.

Gubbarna i förbundet är "överraskade". "Vi upplever att vi haft bra samtal med SICO ... säger Tommy Boustedt"

För att försöka få damerna positivt inställda väljer förbundet nu att ställa in kommande damhockeyturnering med Sverige, Kanada, USA och Finland, som skulle spelas i Luleå i november.

Ni verkar ha lyckats uppnå en fin relation och ett gott förhandlingsläge, förbundsgubbar.

Jag tycker att turneringen kan genomföras ändå, i och för sig. Om damkronorna skulle varit med hade ju målvakterna och en stark femma kommit från Luleå, men nu kan Luleå Hockey ersätta Damkronorna.

Det vore ju intressant att se vad världens bästa klubblag förmår mot de starkaste damhockeynationerna. Luleå har ju slagit Japans OS-lag klart och tydligt flera gånger och det vore intressant att se vad laget skulle förmå mot de allra starkaste damlandslagen.

Men Boustedt och gubbarna i förbundet - VET SKÄMS!
Kommentera