Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1985945

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
1-0 till Luleå efter första perioden.

Med 3 minuter kvar slog seriens väste filmare - när Fläskberget inte är med - shinimin till. Först crosscheckade han Tyrväinen 3-4 ggr bakifrån och när denne gav igen pyttelite "försvann benen" på Shinimin varefter Höjdhopparen - som sett hela j-a situationen - visar ut Tyrväinen!

Luleå står emot i box och sista matchminuten tänder det till på isen sedan först Tyrväinen passerat Läjkers bås (han måste ha passat på att förklara vad han tycker om filmningar) varpå läjkrar vill slåss. Och nere mot periodens slut ska Läjkrar kaxa mot Tärväinen men då säger både han och Ilomäki ifrån på skarpen och det ser ut som att de t.o.m. är beredda att slåss med Rahimi, som ser förbryllad ut.

Nåja. En match som Luleå än så länge äger. Läjkers har av förståsigpåare ansetts ha ett riktigt bra lag i år och det stämmer säkert.

Men än så länge har Luleå faktiskt inte tillåtit läjkrarna att visa det. En mycket stark insats av Luleå på så vis.

Men vi ska spela två perioder till och nu kommer den svåra andra, med långt till ombytesbåset.

Bland de övriga matcherna har vi att Röglarna krossat HV och har 4-0 efter första perioden! Mycket imponerande!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
UNDERBART!

Lill-Nisse / Hållander en lång underbar passning - sedan Läjkers inlett andra perioden bra och ägt det mesta av spelet - till en naken Olle - som har en tradition av att måla på Läjkers, belägna bara ett par mil från Olles barndomshem - och han sätter 2-0!

UNDERBART!
Kommentera