Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1985953

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Men vad fan!

Ex-apan Tim kör över Brännström och fäller denne långgggt från puck och spel. Höjdhopparen ser allt men råblundar.

Spelar ingen roll vilka regler och regelförändringar som gäller när vi har "SHL:s mest erfarne" zebra höjdhopparen som är ett patetiskt fiasko!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Efter 2-0 för Luleå tar det eld i Shinimin. Först griper han tag i armen på Farley när Luleå ska kontra och sliter omkull honom, låtsas fall själv också. Och höjdhopparen blundar.

Sedan åker Shinimin på Lassi och flyttar på honom vilket Höjdhopparen tycker är helt OK.

Läjkers har haft mer puck så länge men Luleå har hållit läjkrarna borta från värsta chanserna och icke skymda skott från distans plockar Lassi hela tiden.

Men efter läjkrarnas "hyss" tar Luleå sig samman och ökar, tar över spelet och till slut måste till och med Höjdhopparen ta utvisning. Då följer ett utmärkt PP av Luleå som avslutas med en underbar cross från olle till Petter som pangar in pucken i halvöppet mål fastän läjkvakten tigerslänger sig som en sparkbollsvakt för att hinna över.

3-0 till Luleå:-)

Med typ 10 sek kvar plockar Höjdhopparen ytterligare en läjk - han brukar ju "utjämna" utvisningarna i ofarliga lägen och får chansen sedan Rahimi tagit tag i en lulespelare och brottat omkull denne.

3-0. Paus. PP för Lule knappt två min inledning av tredje.
Kommentera