Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1986249

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
KulaShaker: Huga! Han skulle snabbt sparka Jennie Hirikoski och Sara Grahn och införa nattliga marscher med huggormsinmundigande samt lova att Luleå skulle vinna SM redan 2025....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En timme kvar till nedsläpp i Öret mot Öret och tydligen får vi Hr Höjdhoppare som zebra igen, nu med en vinge som vinge i stället för Bodenbjörken.

Tydligen fortsätter Lassi med spaden. Men på backsidan är det rejält decimerat. Inte bara det att Jesper Sellgren är borta på NHL-cam; vidare är såväl Jalvanti som Sondell skadade idag så Syrman bildar tredje packpar tillsammans med 17-årige SHL-debutanten Lucas Ramberg.

Men kolla vilka härliga linor vi har nu och sedan ska vi peta in Emil Larsson någonstans när han återkommer i november-december:

Den helt nyrekryterade linan Brännström-Tyrväinen-Ilomäki vibrerar ju av klass så att det stänker om det!

Och likaledes Olle med Kovacs samt löftet Hållander!

Fortsatt har vi så Connolly med Petter och Farley - en lina som öste in pinnar för ett år sedan innan övriga lag lärt sig se upp med den plus att Connolly förnyat till flerårigt... Men med så mycket styrka i andra linor finns det chans för Connolly och de övriga att få enklare öppningar.

Och då har vi Berglund med Einar och sniper-Fabbe!

På bänken dessutom Mattsson som kan gå in var som helst samt the Gun Gunler som får fortsätta jobba för att få plats.

Vilket gäng! Bara utropstecken var än man skådar och så ljuvligt annorlunda jämfört med ett mer kreativt lag 11 mil söderut där man bara ser frågetecken på frågetecken medan Tommy Dalton gör sin bejublade imitation av en fågelholk för att (inte) förstå vad som händer på isen.

Så visst ser det ändå bra ut, före matchen, men det gäller bara tills man kommer ihåg vilka vi ska möte.

Öret!

Vårt Bogeyteam som år efter år varit helt j-a omöjliga att tas med, Hockeyns svar på Magnus Uggla där det enda man kan räkna med är att man inte kan räkna med något. För hur man än tror och gissar så blir det alltid helt annorlunda och ingen match är den andra lik eller ens liknar hockey, och sedan tar Öret 2 eller vanligen 3 pinnar och så är allt som förut.

Mycket svår för att inte säga helt omöjlig match för Luleå idag.
Kommentera