Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1986794

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Enligt lokalbladen kör vi med:

Målvakter
Joel Lassinantti
(David Rautio)

Backar
Erik Gustafsson - Nils Lundkvist
Oscar Engsund - Pontus Själin
Fredrik Styrman - Albin Thyni-Johansson
Lucas Ramberg

Forwards
Austin Farley - Jack Connolly - Petter Emanuelsson
Isac Brännström - Juhani Tyrväinen - Arttu Ilomäki
Robin Kovács - Niklas Olausson - Einar Emanuelsson
Karl Fabricius - Jonas Berglund - Noel Gunler
Carl Mattsson

Några kommentarer:

1. Tredje matchen i rad med Lassi och det var inte väntat. Visst, jag tycker nog att Lassi f n är strået vassare men jag hade ändå räknat med att Bulan skulle köra varanannan spade. Där ser man. Vet inte varför han gjort detta val men möjligen är det med hänsyn taget till vakternas inställning. Kanske kan passa Lassi att komma in mer sällan och då leverera max, medan Lassi kanske är mer på, att ha så frekventa spadar som möjligt. Vi får se hur det utvecklas.

2. Albin Thyni-Johansson! Nu låter man en 17-årig ren luleprodukt debutera i ordinarie backpar. Snacka om att Bulan givit junisar chansen och snacka om att Luleå tycks ha hur många fina spelare som helst att lyfta in. Härligt! Det blir spänande att se, men tuff uppgift att paras ihop med Styrman, även om de väl inte ska göra så många byten.

3. Eftersom Hållander tyvärr är borta för runt 10-12 veckor tar vi förstås in junsiarna och nu får spom väntat Noel the Gun Gunler chansen. Men det blir i fyran med sniper-Fabbe och Jonas. Jag hade gärna sett att the Gun fått präva kanske fem matcher åtmisntone med Olle och Kovacs, men Bulan har naturligtvis tänkt klokare än jaf och ser till att ingen lina saknar starka spelare i försvar utan puck.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En HV.spelare lyfter båda nävarna och slår Ilomäki - som är långt från puck - i ansiktet och fäller denne.

Samtidigt en identiskt situation i Leksand där en Apa fäller en Trottoarkant. De båda våldsamma är lika oförstående till at de ska visas ut...
Kommentera