Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1986853

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: jag och frugan besökte Prag en helg för ett drygt år sedan och väl på plats noterade jag att reklam för Urquell var mer frekvent än för Staropramen.
Som troende Staropramen insisterade jag på ”min” dryck reklam eller ej och det gick anldelens utmärkt och smakade som vanligt fantastiskt i den vackra staden Prag som jag rekommenderar alla att göra ett besök i.

Mörkt öl....skäms att säga men inte min grej tyvärr. För mycket barndomens svagdricka över anblicken men jag respekterar till fullo att andra tycker olika. Har ärligen testat flera gånger men icke nej inte min bag. Ljust öl är min grej och det skäms jag inte för att berätta. Är så pass till åldern kommen och trygg med vad jag gillar och inte för att inse att livet är för kort för att inmundiga saker opassande för gom och mage.
Hamnade förra helgen utan mitt godkännande i förväg på ett vegetabiliskt uberhak i Amsterdam där svindyra småportioner veganföda serverades i arkitektdesignat växthus. Inte min grej absolut inte, ok att andra gillar men vad fan... ok vinet gick att dricka men inte blev man mätt och det är i min bok #1 om man går på resturang.
Blev en stek på stan efteråt för att tysta magen....
Blev några Heineken också men inte är de i klass med Tjeckiskt no way!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jag håller med du: Prag är en underbar stad och första gången jag kom dit var jag inne på att hoppa av och aldrig lämna Prag. Till saken hör att jag åkte till Prag från Berlin där jag "var jag inne på att hoppa av och aldrig lämna Berlin"....

Sanningen är att det finns mycket fint att uppleva.

Jag respekterar din bedömning som nog mycket väl kan ha varit min egen innan jag fick smaka Kozel i Prag. Och jag inser att du inte smakat Kozel, för då hade du skrivit det, så det vore intressant att se om du skulle uppleva det som jag.

I den andan har jag ett förslag, och skickar dig ett privat mail om saken. Det här blir spännande!
Kommentera