Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1987058

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag tänkte klä av en av de märkligaste ”supportrar” som finns här på snacket, nämligen Simon Karlsson. Numera aktiv i SKAIK boken som en hängiven Luleåsupporter.

Simons allra första inlägg var den 21/3 i våras i MoDo-boken och det var ett lite längre halvfilosofiskt kväde om usla MoDo men en del i texten löd som följer.

2019-03-20, kl 23:34; Som blåvit supporter från Berguvens förlovade Landskap kan man inte annat än känna en obeskrivlig lycka när man bevittnar detta idrottsliga antiklimax. (dvs en hänvisning till när Leksand den 1 april 2016 avgör i sudden mot MoDo - min kommentar)

57 minuter senare kom nästa hånande inlägg i MoDo boken där en del av texten var följande ”säg”

2019-03-21, kl 00:31; Frågan är om ni någonsin kommer dithän att ni helt och fullt kan förtränga det som inträffade den 1 April 2016??
För oss var det ett "angenämt" s.k Aprilskämt, fast det obegripligt nog ändå inte var ett Aprilskämt.

Vid den tidpunkten, dvs den 20-21 mars i år - i alla fall nattetid, var således Simon en hängiven Leksandssupporter med bara förakt över till MoDos anhängare. MEN bara 8 dagar senare var det annat ljud i skällan. Läs detta som då skrevs i Mora boken.

2019-03-29, kl 02:24; Som en AIK-supporter är jag en Leksandshatare av rang.
Vi AIK:are slipper gärna Trottoarkantsfifflarna från £EKSAND i HAS.

Nu är Simon plötsligt AIK are och hatar trottoarkantens IF intensivt. På bara 8 dagar har Simon gått från frälst Leksing till en likaledes frälst AIKare (jag antar riktiga AIK) men bara med förakt över för Moras anhängare.

Numera är Simon en frälst Luleåsupporter som bara har förakt över för oss Luleåanhängare, men också över trottoarkanten. Han öser sin galla över Luleåboken men även över Skellefteås troll i Skellefteå boken och andra böcker som han kan hitta på skit om, uppenbarligen i syfte att framstå som en klok person som kan peka på avarter på alla ställen även i sin ”egen krets” som tydligen Luleå hockey är, åtminstone idag, oklarare för i morgon. Tydligen försvarar han numera Luleå hockeys anseende. Ja, det är svårt att ta en sån kappvändare på allvar. Hans avsikter är uppenbarligen endast att sprida galla och visa sitt förakt, klubbideal är bara förevändningar för att skriva nedsättande och provocerande. Kanske tror han att andra ser upp till honom när han presenterar sina uppenbarelser i den frälsta sanningens namn.

Nej, en sån är på rätt ställe, låt trollen bråka med varandra i trollskogen (förlåt trollboken) och när solen går upp så förvandlas dom till sten.

Jag tror att kejsaren nu är naken

Bevara oss för sådana deltagare på en så fin domän som HS
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Ja, han har hittat sin "plats" bland de andra trollen.

När nämnde Simon dök upp i Luleåboken fick jag varningar från moderatorer från andra sidor så jag kollade upp Simons alla inlägg och fann det du skriver om. Det visades alltså att han ljög som fan och så snart han kommit in på en sida satte han igång med att trakassera och förolämpa någon med klubben, bara för att reta upp folk.

På Luleåsidan hade han bara börjat, men det bedömdes att det fanns ingen anledning att vänta in att han urartade, så fastän han ännu inte gått över gränsen här bedömdes att hans CV räckte för att plocka bort honom vilket skedde och beslutet motiverades tydligt enligt ovan. Simon lyckades har jag för mig bli avstängd på tre av snackets sidor på bara fyra veckor, och med den bakgrunden inte oväntat att han nu trivs på Apsidan:-)
Kommentera