Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1987632

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jag är bekymrad. Vi har behållit många spelare från förra säsongen samt spelat chl så vi ska ha en viss fördel i början av serien gentemot det stora flertalet lag. När det då ser så här illa ut blir man orolig. Visst påverkar skadorna en del men ändå!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, efter premiären mot Växjö har det sett sådär ut, inget spel passande ett topp fyra lag. Det man får hoppas på är att spelarna kommer igång och anpassar sig efter Bulan hockeyn precis som förra säsongen så man får hoppas på en islossning.
Men jag tycker man ska kasta Styrman i papperskorgen och ta in en defensivt stark och skicklig back, helst två egentligen. Vi har haft stora problem framför egen kasse.
Och vart är de finska nyförvärven?
Men som sagt, vi får se hur det ser ut efter 5-6 omgångar till innan man börjar skrika alltför högt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: jo. Inledde strålande mot Läjkers men därefter har det varit lite upp och ner. Delvis effekt av att folk varit borta tror jag men dessutom kanske det tar ett antal matcher innan alla nya helt kommit in i omgivningen.

Undrar hur de tänker om backsidan? Det vill säga om de räknar med att ta in en ytterligare back om Jesper stannar kvar överdär.
Kommentera