Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1987681

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: jo. Inledde strålande mot Läjkers men därefter har det varit lite upp och ner. Delvis effekt av att folk varit borta tror jag men dessutom kanske det tar ett antal matcher innan alla nya helt kommit in i omgivningen.

Undrar hur de tänker om backsidan? Det vill säga om de räknar med att ta in en ytterligare back om Jesper stannar kvar överdär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Igår inledde Pungen med 1-0 på Röglet, men mitt i matchen hade Röglet vänt till 1-2 när Pungen tog två utvisningar och Röglet - med sina hårdskjutande backar och fina PP fick spela 5 mot 3 i 1,5 minut.

Pungarne kämpade som djur och var själva i väg och åt puck och annars tog vakten den, medan Röglets backar avlossade en massa tunga skott. Men till slut lyckades Röglet, med 1 sek kvar av PP sätta 1-3.

Då kunde man väntat sig att Pungens huvudtränare skulle ha berömt sina spelare när de kom till båset. Men icke.

CryBert valde i stället att inför öppen ridå skälla ut sin lagkapten och fradgan sprutade.

Cmore kommenterade det hela:

1. Swikegård sa att han älskade det. Han och CrybErt är ju kompisar, badar ofta bastu tillsammans och leker "tappa tvålen". T.o.m. när CryBert hotade Anders Forsberg på presskonferensen försvarades han av vännen swikegård "visst är det skönt när män visar känslor".

2. Petter Rönnqvist däremot kommenterade att "– Men han kan inte göra så varje gång, då kommer spelarna kasta bort Bert inom tio matcher".

Min kommentar är att det som sker är väntat och man undrar bara hur Pungen kommer att agera när de redan nu under hösten inser att de måste ta bort CryBert men vet att eftersom de varit dumma nog att skriva ett avtal som huvudtränare med CryBert på hela tre år innebär det att när de sparkar honom står de där med att betala hans lön ändå. Ingen aning om vad CryBert har i lön men ska vi tippa 100 tkr/månad dvs som en genomsnittlig SHL-spelare? I så fall står de där med en kostnad på minst fem miljoner för någon de inte får nytta av, utan måste betala för att ta in en ny huvudtränare.

Har de råd med det?

Men har de råd att behålla honom med formell makt, om han tappat omklädningsrummet?
Kommentera