Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1992830

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tankeväckande händelser i hockeyvärlden senaste dygnet.

I Novosibirsk avlider en pojke i 20-årsåldern i cancer innan han debuterat i KHL.

I Österrike avrättas en målvakt i 20-årsåldern plus hans fästmö och hela hennes familj av en svartsjuk ex-pojkvän till fästmön.

Och i Sigtuna bloggar en f d Div 1-hockeyback i 50-åldersåldern att spelare, som blir tacklad av en motståndare som hoppar in axeln i ansiktet på honom, borde stängas av.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan storsatsar!

Matchen klockan 18 sänds på TV2 och det innebär "utmärkta"chanser för Apan att imponera med sina av tomma stolar sprängfyllda läktare.

Nu skrattar ju hela Sverige och snart hela Europa åt hur ointresserade man i Schtan är av att se Apan skämma ut sig och därför gör man en storsatsning:

Alla upp till 17 år 9 månader släpps in gratis.

Alla hemma och bortastå kostar 80 kronor.

Sittplatser varierar mellan 80-180 kronor.

Till det kommer förstås ett stort antal tomma stolar för vilka kommunen och 100% kommunalägda bolag redan betalar, men ingen vill utnyttja.

Hur kommer det att gå? Ska Apan för första gången dra publik i CHL? Eller fortsätter de skämma ut sig?

Jag tror på det sistnämnda. Åratal av skitsnack om Europamästerskapet från sekt-Apan har satt sina spår.

Men kanske Aplaget skärper till sig? De lyckades ju tidigare i höst bara förlora med 1-2 mot det internationella superlaget Grenoble* så ett finskt lag som ingen i Schtan har hört talas om ska väl inte vara någon match?

*oklart om Grenoble är stolta över vinsten eller bara anser den som a walk in the park eftersom de i en Kalle Anka-turnering mötte ett blåbärslag från en plats där hockeyintresset är på rekordnivå. I form av tomma stolar.
Kommentera