Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1993408

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
SHL ikväll igen och för vår del handlar det om Pölsan, ett lag som vi nästan regelmässigt har det svårt mot, även om historiken hemma i Delfinen - som det handlar om nu - inte är lika katastrofal som våra stats nere i den gävligaste av arenor.

Nere i Belfast lirade vi ju med en dryg femma borta från truppen och ännu ingen information om vilka som är borta för oss i kvällens match.

Pölsan är säsongens joker i SHL. Redan innan säsong mycket svårt att tippa deras styrka; de hade förstärkt framåt men tappat bakåt. Och så har de också inlett serien. De flesta lag börjar man få ett hyggligt hum om när det gäller säsongen, men så icke Pölsan. Ibland har de levt om och krossat loss, i andra fall har de silat helvilt.

Bara att räkna med att när de nu möter oss är de på strålande humör, de gävlarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu meddelar Luleå Hockey att ikväll har man tillgång till Niklas Olausson, Erik Gustafsson, Daniel Sondell och Joel Lassinantti. Gissar att det betyder att de spelar.

Låter ju lite bättre, förstås, men vilka spelare vi kommer med spelar väl ingen betydelse och har väl ingen roll när det är gävlarna vi möter, dock inte Monitor ERPölsan, som sagt.
Kommentera