Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1995159

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, så har nedräkningen börjat. Bara sju timmar innan nedsläpp i Delfinen där Luleå ska ta pinne av Belfast för att ta gruppsegern.

Samtidigt börjar Warulfvens match mot München, och Ulfven måste vinna för att knipa andra platsen i gruppen och nå slutspel.

Apan är ju över till Uleåborg för retur mot Kärpät och där gäller att om Apan inte torskat när tredje perioden är över, jag, då är de gruppetta. Men om de torskat är de utslagna ur CHL. Vinna eller försvinna bara. Matchen i Uleå startar redan 17.00, en timme innan Luleås och Warulfvens matcher.

Senare på kvällen, 19.30, startar Mannheim-Djurgårn i en gruppfinal där båda lagen redan är klara för slutspel och Djurgårn tar förstaplatsen om de inte torskat när tredje perioden är över.

En timme senare, 20.30 är det nedsläpp för Frölunda borta mot Cardiff i en match som teoretiskt gäller mycket - Frölunda slås ut ur CHL om de torskat när tredje perioden är över, men blir gruppetta om de slår Cardiff. Men efter att Frölunda förra veckan slog Cardiff hemma med 9-2 är det svårt att tro att det blir någon match om poängen.

Så Apan och Warulfven spelar för att nå slutspel eller bli utslagna. Medan övriga svenska lag spelar för att ta första platsen i respektive grupper.

Kom igen nu, Kärpät!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Hej Sven och alla andra trogna där ute i gamla moder Svea.
Kan inte se dagens match tyvärr men tar gärna emot uppdateringar här från de som kan se matchen.
Kommentera