Luleå HF

115726 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1996903

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så gratulerar vi Apan, där sektens profeter vanligen förklarar att ingenstans i Sverige är intresset för hockey så stort.

Apan drar näst minst antal åskådare i SHL och bara Oskars har färre personer på läktarna när de spelare. Vilket beror på att Oskars arena inte har plats för fler - de har i princip fullsatt match efter match.

I Aparenan däremot har intresset och antalet åskådare i princip en minskande trend senaste sex åren. Apans tragiska åskådarkurva vid matcher i Aparenan år efter år, sedan de myglade sig upp till Elitserien med Blygdens lag, bestående av 95% köpespelare, illustreras nedan.

Men samtidigt har antalet hockeyintresserade tomma stolar ökat rejält - numera har man tusen tomma stolar fler än tidigare och TSRF (Tomma stolars riksförbund) hyllar Apans initiativ och förklarar att Apan är en föregångsklubb som arbetat hårt och framgångsrikt för att motverka diskriminering mot tomma stolar. Nu förutses att Apan kommer att utses till vinnare av "Tomma Stolars Hederspris" vid TSRF:s årsmöte, se bild nedan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Styrmans korsband skadade och hans säsong är över. Kan det innebära att Luleå letar ytterligare back, tro?
Kommentera