Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1997131

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Wilhelmsson: HeHe. Samma troll på SvenskaFans tidigare (innan nämnda troll saboterade Skellefteås och Luleås sidor till den grad att de tog) skrev i inlägg efter inlägg att Luleå var ett plastlag av smålänningar. Innan någon påpekade att Apan hade fler smålänningar. Då körde de detsamma men om finländare. Innan någon påpekade att Apan hade fler.

De menar nog att importerna "inte delar vår kultur" och därför borde skickas hem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Säsongen 2009-2010 hade apjunisarna några vakter, som inte fick utbildning. Förutom instruktionen "ta pucken!".

Den ene sparkades och drog från klubb till klubb i sex år där han fick riktig målvaktsträning av riktiga målvaktstränare innan Apan köpte in honom och påstod att han var en helt egen produkt från blygden. Vi talar om lille gustaf.

Den andre sparkades och lirade för clemensnäs några år och lade sedan av. Numera skriver han apvinklade värdegrunnnndsberättelser i de lokala apbladen. Samt på Hockeysverige.

I fjol skrev han en lång hyllningsartikel om adam pettersson, en annan av hans gamla kompisar från apjunisarna. Det handlade inte om att adam hade lyckats med något, för det hade han inte. Utan hur lycklig han skulle bli om han någon gång lyckades måla. Skräpsirap förstås.

Nu skämmer han ut sig ännu värre. Nämnde aprunkare sitter på Hockeysverige och kräääääver att hans gamle kompis, lille gustaf, ska bli vakt för Tre Kronor. och för att stödja sitt krav presenterar han siffror som ska visa hur fenomenorm denne apvakt är. Men siffrorna baseras bara på de målsnåla matcher Apan vunnit när lille Gustaf haft spade. Av någon anledning "glömmer" han att räkna med Apan-Frölunda 1-6. Inte heller har han med Öret-Apan 5-1. Eller Apan-Oskars 5-4. Och inte ens Röglet-Apan 3-0....men annars har han fiiiiiina siffror.

Det här att de är gamla polare berättar han förstås inte. Men vi som saknar värdegrunnnnnnd tar ju reda på sådant ändå.

Att man har en bakgrund som har betydelse för det man skriver om anses ju tveksamt - om man inte är helt transparent och öppen om saken.

Alla som tror att han skulle runka apgustaf och kräääääva att han fick en Tre Kronorspade - om de inte varit gamla kompisar - räcker upp handen.

Och händer med sex fingrar räknas inte.

Vi har sett aprunkare kräva det ena och det andra tidigare. Bl.a. krävde de fram en "OS-lina" som därefter visades vara landets i särklass någonsin. Och till ett VM krävde aprunkarna fram Fläskberget som kapten och han var såklappkass att de till slut fick flytta honom till vinge med begränsad speltid i en fjärde brunkarlina.

Och nu krääääävs det från aphåll igen.
Uppladdat:

450x300-apgollum_8.pngapgollum_8.png

Kommentera